Uzimajte ovaj napitak svaku noć prije spavanja i kilogrami će se sami istopiti

Uzimajte ovaj napitak svaku noć prije spavanja i kilogrami će se sami istopiti

Naše tijelo treba masti za tipičan rad žarišnog osjetilnog sustava i organa.

Bilo kako bilo, potrebna je samo beznačajna razina masti.

Mnogo masti može uzrokovati kardiovaskularne infekcije, dijabetes i druge ozbiljne bolesti.

Najopasnija je mast oko želuca koja se može proširiti na organe i oslabiti im kapacitet.

Idealna razina masti za muškarce je 12-15%, a za žene 25-28% zbog trudnoće i hormonskih sposobnosti.

Predstavljamo vam ovu formulu koja pomaže u uklanjanju obilnog mišića u odnosu na masnoću.

Pričvršćivači:

– 1 žlica cimeta

– 2 žlice nektara

– 250 ml vode

Prvo zagrijte vodu, kad na mjehurićima dodate cimet i dobro promiješajte, zatim ga u tom trenutku prenesite da se ohladi, pa u tom trenutku dodajte nektar. Pola popijte prije spavanja, a drugu polovinu kad se probudite. Rezultati će biti vidljivi za nekoliko tjedana.

 

Dodatni članak

U trenutku kad se pojavila na aranžmanu druge demonstracije novog razdoblja showa glazbenih sposobnosti “Zvezde Granda”, Marija Šerifović aludirala je na primarni dan snimanja.

– Prošlo je mnogo dana pa se više ne sjećam, ali shvaćam da je to bilo prihvatljivo. Bili smo ozbiljni i bit ćemo znatno stroži zbog toga što se prijavilo 200 kandidata i zapravo ne postoji zahtjev da normalan pojedinac odvoji vrijeme od ljudi koji su prihvatljivi – odgajao je vokal, a zatim je aludirao na pojavu Svetlana Ceca Ražnatović u žiriju.

– Prošlo je ugodno, u nekoj pristojnoj energiji. Jedva čekam pogledati emisiju, kod kuće, s kokicama. Cecu poznajem 15-20 godina, mama znatno više. Njih dvije su, po ideji stvari, sve bliže, međutim otkrit ćemo u kojem će se odnosu odvijati naš odnos.

Kad su je upitali zašto ne prati Cecu na Instagramu, Marija je odgovorila:

– Ne pratim je s obrazloženjem da među nama nema povezanosti. Samo pratim 38 pojedinaca, a to je za mene tona. Ne mogu se nositi sa širokim rasponom insta-briga.

screenshot-4

Naida.B

Pozdrav, ja sma Naida i dolazim iz Sarajeva, novinarstvom se bavim vec 7 godina i moj glavni zadatak je da vas informisem o glavnim desavanjima iz svijeta i regije.