POGLEDAJTE SLAVLJE KOD MILJKOVICA

POGLEDAJTE SLAVLJE KOD MILJKOVICA

YouTuberi Luna Đogani i Marko Miljković danas hvale svoje vjenčanje.

Unatoč činjenici da su se stvarno vjenčali nekoliko dana prije, par je izabrao ovaj datum jer skupštinsko vjenčanje cijeni više od građanskog.

Luna i Marko otišli su na srdačnu večeru povodom ovog događaja, a Đogani se odlučila za usku tamnu haljinu koja je odlikovala i njezina utroba i bogata grudi.

I opet, Miljković je odabrao opušteni miks odjevnih predmeta koji uključuje crvenu majicu.

– Dragi suputnici, hvala vam na čestitkama na komemoraciji vjenčanja, ali treba se osvrnuti na to da je danas spomendan velegradske ženidbe koja nam u suštini ništa ne znači, te da ćemo provjeriti datum džemata, koji je 18. svibnja 2021. godine. Zaista, obitelj Miljković – skladao je, podsjetimo, par dana prije na Instagramu.

Jedinstvene slike na OVOM LINKU

Dodatni Clanak:

Pokazao se kao pristojno rješenje za problem aspiratornog bloka, žučnih kamenaca, a kako navode neki kreatori, troskot ima nevjerojatnu moć oporavka u liječenju pojedinih vrsta epilepsije.

Troskot ili pseća trava je kozmopolitska biljka i razvija se kao korov na utabanim mjestima, u dvorištima, poljima, ulicama, prugama i na našim prostorima iznimno je bezgranična.

Nad zemljom komadić biljke u cvatu koristi se za lijekove, a suši se u hladu, na propuhu, u slabom sloju. Iznimno je snažan lijek protiv bolesti srca, jetre, želuca, bubrega i pluća, snižava kolesterol, a često se koristi u liječenju infekcija ženskih regenerativnih organa.

Oporavlja se

Ovaj začin se koristi za liječenje čira na želucu i dvanaesniku, izvanredan je za gastrointestinalne iritacije, dragocjeno utječe na zaustavljanje povraćanja i labave crijeva.

Uobičajeni lijek također uključuje ovu biljku za bolesti jetre, bubrežne kamence, hemoroide i migrene.

Pokazao se kao pristojno rješenje za problem aspiratornih prepreka, žučnih kamenaca, a prema nekim kreatorima, troskot ima nevjerojatnu moć popravljanja u liječenju određenih vrsta epilepsije.

Djeluje na daljnji razvoj krvne slike i duž tih linija utječe na raspored vezivnog tkiva.

Za vanjsku upotrebu troskot se može koristiti za ispiranje sluznice usta i grla, kao i za tretiranje problematične kože.

Većinu vremena je začin koji se koristi u mješavinama čaja za liječenje mnogih vrsta bolesti.

Recept za čaj

Žlicu osušenih i nasjeckanih začina preliti sa 2 dcl hladne vode i zagrijati do vrenja. Od tog trenutka pa nadalje, eliminirajte čaj s intenziteta i poklopite posudu, promiješajte da predstavlja 15-20 minuta. Od tog trenutka pa nadalje procijedite troskot čaj i pijte 2-3 šalice svaki dan.

robert