POGLEDAJTE STA JE DALILIN OTAC REKAO O POMIRENJU DALILE I CARA

POGLEDAJTE STA JE DALILIN OTAC REKAO O POMIRENJU DALILE I CARA

Unatoč činjenici da su jamčili da ni u jednom trenutku ne mogu biti zajedno u budućnosti, Dalila Dragojević i Filip Car smjestili su se rano prema početku današnjeg dana.

Na taj događaj mediji su prozvali njenog tatu Husa Mujića.

Vaša djevojka se ponovno udaje u nedjelju, ovu priliku za Cara. Kako biste se osjećali, što predviđate?

Ne izgovaram ni riječi, što bih ikad mogao reći, nije trebao priznati to vjenčanje! Još će jednom napraviti karneval od nje. Kakva svadba, kakvi bakreni, pa što je s njom dijelio! Doista, za jednog mangupa, ono o čemu se misli o njegovom identitetu, sramota je što tako priča i otkriva kako je uspio da mlada dama, pravi mangupi to nikada ne rade…

Smatrate li ga svojim djetetom u zakonu?

On uvijek neće moći biti moje dijete u regulaciji u svom životu. Plakao sam kad je i Dejan plakao, kad se on gušio, i mene je ugušio, reci hvala Bogu ništa strašnije sebi nije napravio. Pokušajte ne dopustiti da mi taj Car dođe u Gornji Šepak, radije ga ne bih vidio ovdje nakon nenapisane TV drame!

Jeste li vidjeli, ponovno su se smjestili prema početku današnjeg dana, kad se sve uzme u obzir?

Eto, vidiš kakav karakter… I njen i njegov! Više puta je vikao da više neće pokušavati kasnije, a ona to također kaže. Otvoreno joj je rekao početak i kraj, neću ga pratiti od tog trenutka, apsolutno nema šanse. Da je pronašla osobu poput Dejana ili nešto slično njemu… Štoviše, pronašla je najstrašnije što je mogla pronaći.

huso1

Naida.B

Pozdrav, ja sma Naida i dolazim iz Sarajeva, novinarstvom se bavim vec 7 godina i moj glavni zadatak je da vas informisem o glavnim desavanjima iz svijeta i regije.