OGLASIO SE DALILIN OTAC POGLEDATE STA JE REKAO

OGLASIO SE DALILIN OTAC POGLEDATE STA JE REKAO

Povrijeđena je huškanjem bivšeg Dejana, a čut će se samo izrazi tate za kojim često plače suze.

Nešto ranije Dalila Dragojević je kroz suze u “Zadruzi” priznala da je ušla u rijaliti, osim ostalog, kako bi osnažila svog tatu Husa Mujića da ispuni svoju najistaknutiju životnu želju. Kako je tada odgojila, njen tata je nevjerojatan privrženik, a priznanje njegove fantazije je odlazak u Meku, na hadž, koji bi ona opskrbila novcem stečenim u “Korisnom”.

Prošlog tjedna, tijekom žestoke svađe, Dalila je plakala i psihički se slomila s bivšim Dejanom Dragojevićem, koji joj je rekao da joj tata neće priznati novac za hadž, jer je to “haram (prokleti) novac” koji je stekla, kako kaže Dejan. prostitucije, uz koju je prepoznao njezin način ponašanja kao opće pravilo.

Na takav način Pink je nazvao Husa.

– Od tog novca nikad ne bih mogao otići na hadž. Imam gotovinu, imam sve okolnosti i idem. Da je Dalilin keš krvavo nabavljen, ne trebam se time zamarati. Nikada nisam tražio gotovinu od njih, nje i Dejana, bilo bi mi neugodno uzeti sam dinar od njih. Haram gotovinu je ona nabavila, a halal gotovinu morate nabaviti iskreno – pojasnio je Huso za Pink.rs.

Inače, hadž ili hadž je godišnje putovanje muslimana u Meku, i odnosi se na jedan od pet oslonaca islama. Svaki odrasli musliman je strogim propisom dužan otići na hadž najmanje jednom u životu, pod pretpostavkom da je sposoban.

Naida.B

Pozdrav, ja sma Naida i dolazim iz Sarajeva, novinarstvom se bavim vec 7 godina i moj glavni zadatak je da vas informisem o glavnim desavanjima iz svijeta i regije.