MUK U ZADRUZI , DEJAN SVIMA DAO DO ZNANJA KO JE KRIVAC

MUK U ZADRUZI , DEJAN SVIMA DAO DO ZNANJA KO JE KRIVAC

Ovo njemu smeta!

Nakon predstavljanja nekoliko pojedinaca iz složnih o očekivanjima Dejana Dragojevića prema Dalili, pionir Milan Milošević dao je riječ Ani Jovanović, a potom je Dragojević dodatno brinuo o svojim sustanarima.

-Sigurna sam da Dejan više ne obožava Delilah, ali oni su već duže vrijeme zajedno, postoji jadikovanje. Gledao sam vani, ona je raspravljala o putu do Loznice… Na ovaj ili onaj način uhvatim ga. Mislim da zbog toga ima žaljenja, u svjetlu činjenice da je u svojim mislima bacio pogled na nju na drugi način i nije imao nikakvu želju da bude prevaren što je više moguće. Također, ovakvim aktivnostima s Anđelom dala je prigodu da svi primjete, a on je trebao iznijeti probleme – rekla je Ana Jovanović.

– Samo da svima odgovorim. Pojedinci stvaraju priče o Anđelu, Filipu, o meni, o okolnostima. Moje aktivnosti nisu viđene. Izrađuju sami sebe … sjedio sam besposlen. Aleksandra ima kontrolu, ima krunu, sve u svemu, ja nisam stajao pri strani slušajući Delilah, nemam što reći o tome – dodao je Dejan.

Više suptilnosti kasnije u ovom tekstu.

robert