Pogledajte zbog cega je Mina Vrbaski zavrsila u bolnici

Pogledajte zbog cega je Mina Vrbaski zavrsila u bolnici

Koristan dio Mina Vrbaški je ozbiljno završila u klinici zbog slabosti.

Tačnije, povezivali su je sa mešavinom, a kako je priznala, sve joj se dogodilo od slabosti.

– Moja bolest je propala. Poslednjih nekoliko nedelja imala sam veliku brzinu i toliki broj poslovnih obaveza, pa sam se umorila, kad se sve uzme u obzir, – komponovala je Mina i dodala:

– Zamolio bih da mi niko ne šalje poruke. Kada se solidarišem i ozdravim, javiću se svima – završio je Vrbaški.

screenshot-11

DODATNI CLANAK:

Pod pretpostavkom da počnete s ovim napitkom svaki dan umjesto espresa, vaše tijelo će vam biti zahvalno

Tijelo treba povremeno pročišćavati i odlagati štetne tvari koje se talože nakon nekog vremena, a ljeto je najbolja idealna prilika za to. Kako bismo pomogli našem tijelu i oslobodili jetru te je osnažili da radi jednostavnije i bolje, sjajno je povremeno detoksirati tijelo. To se najbolje postiže normalnim sokovima.

Promatrali smo formulu za napitak koji se sastoji od samo 2 fiksiranja, a može pomoći pri razrjeđivanju, uklanjanju otrova, ali dodatno animira crijevni sistem i probavu.

Potrebna pričvršćivanja:

– 2 veća komada lubenice
– Jedan limun

lubenica-1

aranžman:

Isecite lubenicu na komade koje ćete staviti u sokovnik ili blender. Dodajte iscijeđen limun i sve izmiksajte i napitak je spreman.

Ovo je način na koji elementi ovog soka utiču na organizam:

Lubenica sadrži puno L-citrulina, amino korozivne tvari koja se u bubrezima mijenja u amino korozivni l-arginin – koji čisti otrove i različite otrove iz tijela. Isto tako, lubenica je pristojan izvor kalija, koji podržava stvoreni u bubrezima i izvanredna je pomoć u čišćenju tijela, a osim toga pomaže i kod gubitka neželjene težine.

Limun osnažuje želudačni okvir i rješava problem zastoja. Jetra dodatno obožava limun. Osim toga, limun alkalizira tijelo i ponovo uspostavlja ravnotežu tjelesne pH vrijednosti.

lubenica-1

Naida.B

Pozdrav, ja sma Naida i dolazim iz Sarajeva, novinarstvom se bavim vec 7 godina i moj glavni zadatak je da vas informisem o glavnim desavanjima iz svijeta i regije.