Pogledajte kojim znakovima ce se zivot drasticno promjeniti

Pogledajte kojim znakovima ce se zivot drasticno promjeniti

Merkur je 2. siječnja ušao u indikaciju Vodenjaka, gdje će ostati do 25. siječnja kada prelazi u retrogradno kretanje u indikaciji Jarca.

Ovo neobično mjesto na planetu korespondencije malo će uznemiriti naše živote, ali na pozitivan način, nebeski proroci skreću pozornost na njega. Zamislivo je da ćemo steći nekoliko novih iskustava i da ćemo život provjeravati s druge točke. Horoskop otkriva da ćemo u današnje vrijeme, do 25. siječnja, najvećim dijelom razmišljati kako budućnost učiniti sjajnijom, mučnijom i sigurnijom, sastavlja Lovesensa.

U tom razdoblju dolazi do jačanja razuma nad osjećajima. Nekoliko okolnosti kojima smo prije pristupali s naglašenim osjećajima i indiskretno, sada možemo provjeriti s razumnije strane. To će nam značiti puno u dinamičnoj interakciji, smatrat ćete pojedince i okolnosti kakvi uistinu jesu. Nedostatak ovog kuta je u tome što ćemo redovito previdjeti tuđe osjećaje, propustiti se sjetiti da je toliko kritično nositi “tuđe cipele” i shvatiti privilegirane uvide srca našeg obožavanog. Birajte riječi i radite na poticanju svoje simpatije.

U području zvanja Merkur u Vodenjaku je pozitivan jer ćemo se usuditi iznijeti svoje misli na potpuno razuman i normalan način. Zamislivo je da ćete odbaciti ono za što mislite da više ne funkcionira i da ćete otvoriti prostor za specifične događaje koji mogu potaknuti vaš poziv. Možda je najvažnije da ćete paziti na svoje potrepštine, pa kada poželite odmor i opuštanje, to ćete uistinu učiniti.

Pokušajte ne izbjegavati razgovor tijekom ovog razdoblja, vaša će stajališta o različitim točkama biti zasjenjena čvrsto prihvaćenom stvarnošću. Cijenit ćete provokativne rasprave. Dobro ćete završiti u bilo kojoj situaciji, čak i u onoj koja će očekivati ​​da se promijenite. Mercury će vam pomoći u razmišljanju o dizajnu zvanja koji može poprimiti sjajan oblik i dobro razmisliti o tome što dolazi. Radit ćete iznimno brzo i usredotočeno, vaša sposobnost zapažanja će se povećati, tako da ništa nećete propustiti.

Zračni znakovi, Vodenjak, Blizanci i Vaga, mogu imati najviše koristi od utjecaja Merkura u Vodenjaku. Ozbiljno infiltrirajući i učinkoviti bit će dovedeni na svijet u znaku Bika, Lava i Škorpiona. Odbacit ćete sve sumnje u druge, bit će vam puno jednostavnije družiti se s bilo kim, bez obzira na to nije li on potpuno isti kao vi. Doista, najviše ćete morati biti u organizaciji čudnih pojedinaca, kako biste proširili svoja gledišta i kolege.

Pokušajte pokazati visoku razinu energije Vodenjaka tijekom siječnja kako biste dodatno razvili svoj status i novčanu situaciju. Pokušajte se ne zamarati drugima, radije se usredotočite na sebe i svoje skrivene želje i neizražene mogućnosti. U vama se kriju razni darovi, iskoristite ih na najučinkovitiji način do 25. siječnja!

Naida.B

Pozdrav, ja sma Naida i dolazim iz Sarajeva, novinarstvom se bavim vec 7 godina i moj glavni zadatak je da vas informisem o glavnim desavanjima iz svijeta i regije.