POGLEDAJTE SLAVLJE U PORODICE POPOVIC

POGLEDAJTE SLAVLJE U PORODICE POPOVIC

Suzana Jovanović i Saša Popović u četvrtak se vesele aferama u jednom glavnom kafiću, s obzirom na to da se njihovo iskusnije dijete Daniel vjenčava s dugogodišnjom izabranom Tijanom.

Njih dvoje su se upoznali u “Amazing Production”, gdje je on preuzeo mjesto dizajnera zvuka, a ona se još uvijek koristi kao kozmetičarka. Ptice ljubavi i njihovi roditelji su se bavili svime, odlučili su biti domaćini okupljanja nevikendnim danima uz obrazloženje da su vokalisti bili zaposleni krajem tjedna za različite nastupe.

Obitelj Popović odabrala je najskuplji jelovnik, od 85 eura za svakog pojedinca, na kojem će biti bogata pomoć. Posjetiteljima će biti posluženo više od 20 vrsta cheddara, pršuta, ručno rađenih artikala, nekoliko vrsta mesa, peciva, ribe, izmijenjena prehrana (ljubitelj povrća i vegana), kao i najskuplja vina i žestoka pića. Predvorje će biti uljepšano njihovim željama. Budući životni partneri uglavnom žive redom, a dvije obitelji sve dobro upravljaju. Normalno je preko 300 posjetitelja, uglavnom umjetnika s pozornice.

Suzana i Saša su svoju djecu odveli na pravi put, a umjetnica je, kako kaže, imala sreću upoznati Popovića, koji je Danijelu priznao kao svoju mlađu.

Vokal kaže da je izuzetno zadovoljna s regulacijom svoje djevojčice.

– Ona je tako osnovna mlada dama da se kod nje ni u jednom trenutku nije vidjelo. U trenutku kada je netko skroman, bazičan i običan, onda ništa nije problematično. Ona je ustrajna i oprezna, prije svega samo sam joj ponudio neke smjernice u vezi s Danielom, kako to ostvariti ili ne, ali to su sitnice. Kao i svaka majka, za prosperitet klinaca i njihovo blaženstvo, jer smo najradosniji kad su mladi veseli i kad sve dobro snalaze – zatvara.

Naida.B

Pozdrav, ja sma Naida i dolazim iz Sarajeva, novinarstvom se bavim vec 7 godina i moj glavni zadatak je da vas informisem o glavnim desavanjima iz svijeta i regije.