Martina ušla u Bijelu kuću i počela da otkriva informacije o Mensurovoj maloljetnici

Martina ušla u Bijelu kuću i počela da otkriva informacije o Mensurovoj maloljetnici

Martina Petrović je još jedna članica “Ugodnih 5”, ona je TikTokerka po pozivu i otišla je u Bijelu kuću opremljena podacima.

– Imam 18 godina i ulazim kao usamljena mlada dama, percipirat ćemo što se događa, radije ne bih još ništa jamčio. Uistinu, nije me bilo briga za način na koji je Milica, moja prijateljica, zvala Minu Vrbaški, pretjerala je, malo bih stajala, rekla je da ima ljepoticu, pa je pred sam početak s nekim udarila u sijeno. Nije me briga za ovu Milicu, prošlo je neko vrijeme, očekivala je da će se opustiti, ne primjećuje ništa – primijetila je Martina u najranijoj referentnoj točki.

Zatim je u tom trenutku aludirala na priče da je mlađahna srednja klasa, koja potječe iz bogate obitelji:

– Ljudi su tražili da iznajmim stan, zaista sam prosjek, koji imaju moji. Snimam se, pa su zatražili da snimim krov, toalet, budući da imam nebo u toaletu! Zaista sam obojio očnjake, trebao sam joj obojiti kosu, budući da je Maltežanka. Izvijala se, nije me bilo briga na što liči kad sam joj ošišao kosu – otkrila je TikTokerka.

– Mislim da sam pozitivan i šarmantan, sve to znam i pričam, shvaćam kako dizajnirati, nedvojbeno će doći do svađe, jasan sam, reći ću sve što zanima pojedince. Za sada nitko nije moja vrsta. Moji ne naglašavaju da ću ih poniziti, sve prije kamere se apsolutno neće dogoditi – dodala je mladenačka Martina.

https://balasevizam.novi.ba/wp-content/uploads/2021/09/310718_mensur_f.png

https://balasevizam.novi.ba/wp-content/uploads/2021/09/2720875_martina-petrovic-2_ff.jpg

Naida.B

Pozdrav, ja sma Naida i dolazim iz Sarajeva, novinarstvom se bavim vec 7 godina i moj glavni zadatak je da vas informisem o glavnim desavanjima iz svijeta i regije.