Pogledajte kako estrada slavi Bozic

Pogledajte kako estrada slavi Bozic

Božić je najradosnija hrišćanska prilika. Kao i pojedinci, brojne superzvijezde pokušavaju pohvaliti ovu priliku uvažavajući stare tradicije i divne običaje.

Svetlana Ceca Ražnatović Božić proslavlja sa svojom porodicom, u skladu sa svakim srpskim običajem. Ova prilika u Ražnatovićevoj kući je sačuvana za najdraže pojedince iz porodice.

2860163-111584-220107-02-16-39-19-still022-ff

Fotografija: Printscreen Kurir.rs

Ceca je jednom prilikom rekla da nikada ne radi za Božić, ali odlazi na Božić u porodične minute. Prvo idu na zajedništvo u Hram, a zatim otvaraju darove.

Najdelikatnija druga je vjerovatno dijete Veljka Ražnatovića i dijete koje će zanimljivo na Badnje veče.

Seka Aleksić uglavnom pokušava da preuredi svoj dom za ugodne trenutke. Dosledno snima divne fotografije sa svojim značajnim drugim Veljkom Piljićem i decom Jakovom i Jovanom, koje drži usko u neformalnim zajednicama. Dan koji prethodi Božiću, njena bolja polovina ide na Badnje veče, a na stolu stalno ima pšenice i hrane. Seka rutinski masira kolač bez kvasca.

Dragana Mirković je takođe jedna od superzvezda koja generalno na lep način hvali posebna doba godine.

Teme prilika se stalno nalaze u njenom domu. Dragana i njena lepša polovina Toni uglavnom slave i pravoslavni i katolički Božić.

Mina Kostić jedna je od popularnih koja inače pred Božić drži dijetu na vodi.

Fotografija: Printscreen Kurir.rs

Neda Stolen hvali ovu priliku u organizaciji svoje porodice, a njeni unuci su stalno tu za ove posebne sezone.

https://novi.ba/storage/2021/09/24/thumbs/614d71ab-0490-4400-bda3-4e370a0a0a64-1008823-cecaraznatovic-ls-690x480.jpg

Naida.B

Pozdrav, ja sma Naida i dolazim iz Sarajeva, novinarstvom se bavim vec 7 godina i moj glavni zadatak je da vas informisem o glavnim desavanjima iz svijeta i regije.