Pogledajte ko je bila supruga Tasketa prije Viki Miljkovic

Malo je imao značajnu svijest o njegovom životu prije njegovog spoja sa Violet

Obožavanje i brak Viki Miljković i Dragana Taškovića Tašketa traju dugo, a malo se zna na šta liči Tašketov prvi supružnik sa kojom ima devojčicu.

Tačnije, Gordana trenutno živi u Njemačkoj sa njihovom djevojkom, a sa Violetom i bivšim je u izvanrednom odnosu i nikada nisu bili iritantni.

Recenzija, umjetnica je jednom rekla da je bilo teško boriti se za njihovo obožavanje. Njih dvoje su se upoznali u izuzetno mladoj dobi, a Taske je ranije imao devojku sa drugom damom.

– Dolazim iz teške porodice koja radije ne bi nastavila vezu sa Tašketom, a istovremeno su moji tazbini samo pogoršavali stvari svojim perspektivama. Uprkos činjenici da smo bili mladi, on je imao 22 godine, a ja manje od 19 godina, odlučili smo da se borimo. Priznajem da je razlaz trajao dosta dugo, ali ipak izdržavamo zbog snage naše naklonosti. Tek nakon dužeg vremena odnosi među našim porodicama su se poboljšali – rekla je Viki.

 


http://https:
//www.instagram.com/jelena_bodiroza/?utm_source=ig_embed&ig_rid=9bbb1a87-115f-4b4c-8dce-efe08ddcdff9

Naida.B

Pozdrav, ja sma Naida i dolazim iz Sarajeva, novinarstvom se bavim vec 7 godina i moj glavni zadatak je da vas informisem o glavnim desavanjima iz svijeta i regije.