Pogledajte koja 3 znaka očekuju promjene iz korjena

Pogledajte koja 3 znaka očekuju promjene iz korjena

Mlad Mjesec u Jarcu od 2. siječnja potiče nas da se čvrsto odlučimo o stvarima koje moramo promijeniti. Kako se izbori ne bi izjalovili, pomozimo si da priznanje da zapamtimo te izbore nije trčanje, ali utrka na duge staze koju ćemo trčati tijekom cijele godine. Jarac, Djevica i Bik imaju puno energije i čežnje za kretanjem, putovanjima i dobrim provodom. Bez obzira na to trebate li ostati na poslu, bit ćete iznimno labavi u svojim obvezama.

Kako god bilo, za Ovna, Lava i Strijelca poslovna godina počinje snažno. Srećom, volite poteškoće i žar, a brzo poboljšanje okolnosti donosi ispunjenje. Blizanci i Vodenjak trebali bi umjeriti energiju radeći upravo ono što je temeljno. Maligni rast i Vaga se osjećaju donekle iskorištenima, kao da trebaju obaviti većinu stvarnih zadataka.

Bez obzira radi li se o poslu, braku ili obiteljskim obvezama, borite se za alternativno udruživanje. Pod pretpostavkom da budete ustrajni i pribrani, neće biti protivljenja sa suprotne strane. Za Ribe i Škorpiona bi bilo stvarno sjajno da napune zajedništvo i društvene kontakte. Tijekom godine oni će vam biti od izuzetne pomoći u bilo kojem trenutku kada se pojavi prepreka koju ne možete riješiti sami.

S punim mjesecom u Raku 17. siječnja, naša srca su puna svjetlosti, vrlo poput velikog i sjajnog lica mjeseca. Spremni smo pomoći, boriti se za one koje volimo i ostati dosljedni svojim najdubljim čežnjama. Kod kuće trebamo uložiti više energije, a sjećanja nas čine utemeljenijima. Općenito ćemo svaku slabost liječiti hranom. Maligni rast, Jarac i Ribe hrane se osjećajem sigurnosti koji daje stabilna organizacija. Opustjeli pojedinci osjećaju se sjajno u vlastitoj organizaciji, a u slučaju da zatreba, otvara se šansa za novu, intrigantnu vezu.

Ovan, Lav i Strijelac s oštrog poslovnog početka odgađali su radni ritam sa sklonošću da se sve sredi. Uložite u neku priliku za svakodnevni život i bijeg. Vaga, Blizanci i Vodenjak, radoznali i cijelo vrijeme spremni na druženje, moraju ostati u nekoj vrsti hibernacije. Oni znaju što to implicira – bilo bi idealno ublažiti to, budući da se konačno mogu usredotočiti samo na sebe.

Bik, Djevica i Škorpion preispituju svoja uvjerenja i otvaraju se otkrivanju novih informacija. Uporni i teški u mentalitetu, prilagodit će svoje perspektive. U tome nema ništa loše sve dok oko sebe širite pozitivnu energiju, ljubav i otpor.

https://novi.ba/storage/2022/01/06/thumbs/61d6ecba-da40-4258-852e-6f3a0a0a0a64-676-1-690x480.jpg

Naida.B

Pozdrav, ja sma Naida i dolazim iz Sarajeva, novinarstvom se bavim vec 7 godina i moj glavni zadatak je da vas informisem o glavnim desavanjima iz svijeta i regije.