Pogledajte kako bi se trebale nositi zene od 50 godina

Pogledajte kako bi se trebale nositi zene od 50 godina

Kanadska snaga na koju treba računati, Grace Ganem, koja je okupila ogroman broj pristalica u kratkom vremenskom roku i pretvorila se u istinski simbol stila i oživjela dame u zrelim godinama širom planete, ponovo je zadovoljna.

Sa mnoštvom stila, Grace prkosi normama dizajna i dugo se odupire sebi i hrabro nosi ono što se mnogi ne bi usudili.

Ponovo je svakoj od žena dala školske zadatke u vezi s buđom, a pozitivne primjedbe ispod objave na Instagramu nedavno su nastavili da stižu. Slažemo se da već duže vrijeme nismo vidjeli bolji stil.

Idealna je da hladne dane “oživi” upečatljivim stajlingom iu tom cilju uglavnom bira briljantne nijanse. Ovaj put je odabrala žute zvonce i svijetloplavi džemper.

U slučaju da vam ponestaje motivacije i trebate izgledati snažno, slično kao pravi inovator, duplirajte ovaj stajling:

https://novi.ba/storage/2022/01/06/thumbs/61d6b393-3f74-47fa-8512-14f40a0a0a64-259553-mantil-ls-690x480.jpg

Dodatni Clanak:

Tokom emisije “Upiti gledalaca” pokrenuta je tema povezanosti Filipa Cara i Dalile Dragojević.

Osobe koje su bile od pomoći otkrile su da su obojica razgovarali povučeno, svađali se, ali su dodatno zadirkivali. Dejanu Dragojeviću nije smetalo kada je otkrio da se ponovo približavaju.

– Šta, još jednom te uvredio. Šta si više prigrlio – mrzio se Dejan.

– Nemam pravog opravdanja da se za bilo šta legitimišem… Neka me vrijeđa, to je njegovo – dobacila je Dalila.

Pogledajte više suptilnosti u nastavku:

https://balasevizam.novi.ba/wp-content/uploads/2022/01/dejandalilaa1-1.jpg

Dodatni Clanak:

Ljiljana, supruga vokala Nikole Grujića, koja je pred brojnim gledaocima u “Sporazumu” sa Milanom Mimom Šarcem otvoreno izdala Pink, u šoku je zbog svega što je videla u poslednje vreme.

Ni strastvena poruka pomoći, ni poseta Grujinog oca, analiza i uvreda nisu smislili kako da ga navedu na svest i uzbune – i pored toga što mu je pojašnjeno da Mimu preda što je pre moguće, da njegova bolja polovina je još u porodičnoj kući, Nikolin odnos sa Mimom postaje sve utemeljeniji.

Nedavno su na radiju “Amnezija” obojica otvorili duhove o svojoj naklonosti, a na tom događaju Gruja je dodatno osramotio svoju bolju polovinu, podsetivši javnost da je rekao da će ili biti odvojen od svih ili sa Mimom. Isto tako, Bane Čolak je otkrio da se to dogodilo među Grujom i Mimom, nakon čega su njegovu bolju polovinu prozvali Ljilja.

Ostala je pouzdana u svom položaju, i nije imala želju da se obračunava sa svojim nepovjerljivim supružnikom ili njegovom pratnjom kroz medije, ali je rekla:

On, na kraju krajeva, sve pokazuje, tako da je svaka moja primjedba bespredmetna. Samo trebam moja dva sveta glasnika da budem zadovoljna i učiniću sve da tako i ostane – sve je Ljilja rekla za Pink.rs.

Izvor: Pink

Pokušajte to ne propustiti

https://novi.ba/storage/2022/01/06/61d6ae33-65d8-4109-9640-13a80a0a0a64-screenshot-43.jpg

Naida.B

Pozdrav, ja sma Naida i dolazim iz Sarajeva, novinarstvom se bavim vec 7 godina i moj glavni zadatak je da vas informisem o glavnim desavanjima iz svijeta i regije.