Pogledajte koju je to odluku donijela dalila dragojevic

Pogledajte koju je to odluku donijela dalila dragojevic

Darko Tanasijević je u emisiji Pitanja novinara nastavio s upitima za Dalilu Dragojević.

Anu Jovanović ste nazvali najstrašnijom, kako biste se osjećali sada kada ste na glasu kao ‘specijalist za obveze’? raspitivao se Darko.

Osjećam se savršeno! U određenom trenutku osjećao sam se užasno u svjetlu činjenice da sam doista mislio da je moglo biti nešto neosnovano, ali sam sjedio besposlen, samo sam se družio. To je ono što sam kad god sam shvatio, bilo mi je puno jednostavnije i bolje – odgovorio je Dragojević.

Ispada li da je sada više ispravna u vezi, u svjetlu činjenice da je Angelo bio u vezi s njom, a ne s vama? – nastavio je Darko.

Nismo učinili ništa zbog stvari koje sam nastavio s Filipom. U slučaju da smo se vidjeli kao mješavina, oni su učinili puno za mene i nećemo se vidjeti sutra. Spasili smo jedni druge… Ta priča je gotova, od danas nemamo ni pogleda, ni poljubaca ni razgovora… Nema potrebe da se ozbiljno prisjeti i promišlja je li njegova obitelj i način na koji se osjeća, a postoji li uvjerljiv razlog treba da se osjećam užasno jer mi se netko sviđa… Pogriješila sam, ali nisam mogla ostati u vezi u kojoj se osjećam kao druga osoba… To je točka u kojoj sam zanimljivo ostavila Filipa i nastavila dalje. Uobičajeno smo razgovarali dok mi se nije predao svim srcem, budući da sam nemoćna na njega sve u svemu – rekla je Dalila.

Nije li bilo glupo od vas što ste se tako nudili Angeli, i ne biste li rekli da ste potpuno kontaminirali tu golemu ljubav s carem? – raspitao se Tanasijević.

Ne mislim da sam to učinio nevažnim, ali on je to učinio kada je došlo do tučnjave u prenoćištu, sve do danas. To je već neko vrijeme trivijalno i ne mislim da je jedna metoda krivnja za sve. Što se tiče Angela, jednostavno me sve ganulo. Isprva ga nisam vidjela u tom svjetlu, bio mi je nekako tih i ništa me nije vuklo. Kad god smo se približili, vidjela sam da je to vrlo jedinstveno… Osobno me je pogledao i ja mu vjerujem, ali ovo mora biti gotovo, nažalost – rekla je Dalila.

Više suptilnosti ispod.

https://balasevizam.novi.ba/wp-content/uploads/2022/05/Screenshot_17-1.jpg

Naida.B

Pozdrav, ja sma Naida i dolazim iz Sarajeva, novinarstvom se bavim vec 7 godina i moj glavni zadatak je da vas informisem o glavnim desavanjima iz svijeta i regije.