Pogledajte kolko je Cecu potresla smrt Marine

Pogledajte kolko je Cecu potresla smrt Marine

Ljudska zvijezda Ceca Ražnatović pojavila se danas na aranžmanu “Zvezde Granda” obeshrabrena i turobna. Ceca je potpuno shrvana smrću tekstopisca Marine Tucaković, koja je jučer umrla nakon borbe s istinskom bolešću, u 67.

– Još sam u šoku. Unatoč činjenici da je bila u iznimno kroničnoj slabosti, a to se niotkuda nije dogodilo, ipak je doista izazov. To jako šteti, osjećam naprezanje u prsima kao da ću se ugušiti – rekla je Ceca na početku rasprave.

Korak po korak upute kako biste se uvjerili da radite

– Marina mi je sastavila 120 tekstova. Ona je netko tko mi je dao karakter, koji me iskreno cijenio. Jedva mogu pričati – rekla je Ceca sa knedlom u grlu.

Dodatni članak

Rada Manojlović trenutno neće živjeti sa svojim ljepoticom Harisom Berkovićem. Konkretno, pjevač je odlučio kupiti nekretninu uskoro i žalio se što to nije učinio prije!

Nakon 14 godina zanimanja, vokalistica je odlučila ustuknuti i utišati sve pojedince koji su joj u posljednje vrijeme vikali da nema što jesti, te uzeti tatu od gotovine.

Upute za nadahnuće u vježbanju

– Rada je otvoreno rekla da je ljuta zbog vijesti da nema što jesti i da je bez dinara – pojašnjava izvor Skandala! nadalje dodaje:

– Tijekom krune, zbog vrlo osjetljive situacije, Rada je uistinu više bila s tatom u gradu, međutim to je za nju bilo vrlo koherentno. Trenutno ulaže više energije sa svojim ljepoticom Harisom u Sarajevu, očito i ona ostaje s ocem. Trenutno neće plaćati potkrovlje na Vračaru s obzirom na činjenicu da joj je potreban njezin stan, a može uštedjeti i tonu od tih najamnina koje bi na neki način nadoknadila. Za godinu dana, kada odbije zakupnine i troškove i doda sve što stekne s izložbe, zapravo će htjeti kupiti vrlo zemljište u Beogradu. Nadalje, to je za nju pametan potez, žalila se da je to trebala učiniti prije. Ipak, nikad nije prošlo točku bez povratka – otkriva izvor.

Radmila još nije odabrala u koju se regiju treba preseliti pa razmišlja o tome koje alternative odgovaraju njezinom planu potrošnje.

udaje-se-rada-manojlovic-tajno-vencanje-na-egzoticnoj-destinaciji-644129438

Naida.B

Pozdrav, ja sma Naida i dolazim iz Sarajeva, novinarstvom se bavim vec 7 godina i moj glavni zadatak je da vas informisem o glavnim desavanjima iz svijeta i regije.