Vladanka je prva izbačeni iz Bijele kuće

Vladanka je prva izbačeni iz Bijele kuće

Izašli su Zoki Šumadinac i Vlada Zlatanović, a pozvala ih je voditeljica Dušica Jakovljević i s njima razgovarali o prilikama iz “Dogovornog”.

– Dopustit ću im da sastave dva slova. Javno tijelo i Zoki sastavit će drugačije pismo ugodnim pojedincima, gdje će delegirati pionira. Što će se dogoditi s bilo kojim slovom Ogroman nadzornik ostavlja dovoljno dobro samog – rekao je voditelj.

– Nisam ovo zamišljao ovako. Bilo mi je teško. Nije toliko da nisam nadgledao, nakon tri dana nisam imao volje ništa pokazati. Mladi trebaju doći do kućišta, ne mogu imati suosjećanja zbog pretjerivanja takve glume – rekla je Vladana.

– Da Dalila nije mršava, razgovarali smo o svijetloj kosi čineći me začinjenijima. Olga je shvatila koliko imam godina i bila je najviše nad užasnom osobom u mom domu. To mi je najveći propust u procjeni – rekla je Vladana.

Više suptilnosti kasnije u ovom tekstu.

Naida.B

Pozdrav, ja sma Naida i dolazim iz Sarajeva, novinarstvom se bavim vec 7 godina i moj glavni zadatak je da vas informisem o glavnim desavanjima iz svijeta i regije.