Pogledajte sta je Car dao Dalili u izolaciji

Pogledajte sta je Car dao Dalili u izolaciji

Nakon legla i izolacije, Dalila Dragojević je hakovala, pa se digla na taj događaj. Suveren je skupio solidarnost da joj se obrati, pa joj je ponudio hak sirup.

U početku to radije ne bi priznala, ali na kraju ga je popila. Nakon što ga je ona popila, car je dodatno popio taj sirup, odmah nakon nje. Konkretno, u tom slučaju, dok su dodavali sirup, držali su se nekoliko trenutaka za ruke, što je dokaz da energija među njima zaista postoji.

676-2022-01-07t151009-953

Dodatni clanak:

Ova Biljanina demonstracija posebno je opustila ljubitelje nescenarističkih TV drama

Nedavno su pravoslavni hrišćani slavili Badnji dan i veče, sa ciljem da danas, u skladu i saglasju, dozovu najradosniji događaj, Božić.

Ipak, u porodici Dragojević nisu samo ove nevjerovatne prilike bile događaj za radost i oduševljenje. Kako je Dejanov brat i sestra David objavio na Instagramu, njihova baka juče je pohvalila njen 90. rođendan! Cijela porodica se okupila u jednom restoranu, a osmijehe sigurno nije izostalo.

Štaviše, David je svojoj mami Biljani izjavio da ona poštuje božićne običaje, te je pomagao djeci iz okoline i dijelio deserte, lisnatu hranu na ulazu kuće, po potrebi carine.

Ova Biljanina aktivnost posebno je raznježila ljubitelje nescenarističkih TV drama, jer se uviđa da sa mlađim detetom Dejanom nije imao pristojnu vezu u prethodnih pet godina.

https://novi.ba/storage/2022/01/07/61d82f29-d6f4-4f27-bfc5-599d0a0a0a64-597895-baka-iff.jpg

Naida.B

Pozdrav, ja sma Naida i dolazim iz Sarajeva, novinarstvom se bavim vec 7 godina i moj glavni zadatak je da vas informisem o glavnim desavanjima iz svijeta i regije.