Pogledajte kako izgleda Ana Sević u svojoj 3 trudnoći

Pogledajte kako izgleda Ana Sević u svojoj 3 trudnoći

Umjetnica Ana Sević je putem internetskih medija pokazala da blista u svojoj kasnijoj trudnoći.

Na Instagramu je objavila svoju fotografiju u manjoj haljini od očekivanog i rado predstavila svoj trudnički trbuščić. Ana je bila pripremljena od glave do pete, na ničije iznenađenje, ali ovaj put se dobro vidi da je uistinu zaiskrila od zadovoljstva.

“Predivna trudnica”, “Sjajno kao i uvijek”, “Čini se da si sretna”, “Zasluga za crtu” samo su dio primjedbi ispod objave.

Igrom slučaja, Ana je tek kratko nakon upoznavanja svoje djevojčice Sene otkrila da je ponovno trudna, pa će u ožujku ovaj par postati ekstravagantniji za jedno dijete. Vokalisti je ovo treći podmladak otkako ima djevojčicu Lorenu iz prvog braka s Darkom Lazićem.

https://novi.ba/storage/2019/11/07/thumbs/5dc3dfb0-bf7c-4b4d-95eb-6ee20a0a0a64-sevic-690x480.jpg

Dodatni članak:

Zbog niskog stupnja kemikalija u štitnjači i nedostatka joda, mogu uzrokovati sekundarne učinke

Izuzetan element ima svoje prednosti, ali i dodatne smetnje. Pojedinci s nultom krvnom klasifikacijom doista su nešto posebno nevjerojatno. Pojedinci s krvnom hrpom 0 izvanredni su zbog toga što mogu dati krv svim preostalim skupovima (nema elementa u eritrocitima krvne hrpe 0 koji bi uništio tuđu krv), ali mogu dobiti krv iz vlastite krvne klasifikacije.

No, to nije sve što ih čini vrlo jedinstvenim u odnosu na ostale. Skloniji su određenim bolestima, ali isto tako imaju nekoliko izrazito jakih karakteristika koje visi u populaciji. Kapacitet za vodstvo, proaktivnost, puno energije i sposobnost da dosljedno ostanete na pravom putu apsolutno su najpoželjnije karakteristike pojedinaca s krvnom gomilom 0. Oni također shvaćaju da će kako općenito biti iznimno jaka i korisna.

S druge strane, skloniji su određenim bolestima kao što su čirevi, oštećenje štitnjače, niske kemijske razine štitnjače i insuficijencija joda. Te disfunkcije mogu uzrokovati posljedice, na primjer, prekomjernu težinu i održavanje vode.

U Japanu je klasifikacija krvi 0 već duže vrijeme povezana s određenom vrstom pojedinca. Na sastanku potencijalnih zaposlenika Japanci redovito pitaju potencijalne predstavnike koja je njihova krvna klasifikacija. Pojedinci s krvnom klasifikacijom 0 prikazani su kao sposobni, odani, koordinirani, angažirani, pošteni i prizemni pojedinci. Oni su dodatno prihvaćeni da budu jasniji i poželjniji znanstvenici u odnosu na druge. I to na temelju toga što su njihovi prethodnici bili tragači koji su uočili i najpreciznije procijenili klimu koju treba ispuniti.

Hiperaktivan i neoprezan

U trenutku kada su pod pritiskom, mogu postati bijesni, postati hiperaktivni i indiskretni. Užasna rutina prehrane, odsutnost aktivnosti i nesretne stvari koje treba raditi i sklonost guranju čine ih bespomoćnijima prema nesigurnim metaboličkim ciklusima, poput protivljenja inzulinu, smanjenog kretanja štitnjače i težine.

Osim toga, imaju veću razinu korozivnog želuca od ostalih skupljanja krvi, što je razlog zašto često imaju osjetljiv želudac, a također su skloni i čiru na želucu. Osobe s krvnom klasifikacijom 0 trebale bi se kloniti kofeina i alkohola. Kofein može biti posebno destruktivan u svjetlu činjenice da podiže stupanj adrenalina, koji je trenutno visok kod osoba s krvnom hrpom 0. Prepisano im je da vježbaju tri do četiri puta tjedno.

https://novi.ba/storage/2018/06/04/thumbs/5b151f23-0538-49a9-83d9-4f7c0a0a0a67-krv-krvna-grupa-690x480.jpg

Naida.B

Pozdrav, ja sma Naida i dolazim iz Sarajeva, novinarstvom se bavim vec 7 godina i moj glavni zadatak je da vas informisem o glavnim desavanjima iz svijeta i regije.