Pogledajte što treba da znate o ovoj krvnoj grupi

Pogledajte što treba da znate o ovoj krvnoj grupi

Zbog niskog stupnja kemikalija u štitnjači i nedostatka joda, mogu uzrokovati sekundarne učinke

Izuzetan element ima svoje prednosti, ali i dodatne smetnje. Pojedinci s nultom krvnom klasifikacijom doista su nešto posebno nevjerojatno. Pojedinci s krvnom hrpom 0 izvanredni su zbog toga što mogu dati krv svim preostalim skupovima (nema elementa u eritrocitima krvne hrpe 0 koji bi uništio tuđu krv), ali mogu dobiti krv iz vlastite krvne klasifikacije.

No, to nije sve što ih čini vrlo jedinstvenim u odnosu na ostale. Skloniji su određenim bolestima, ali isto tako imaju nekoliko izrazito jakih karakteristika koje visi u populaciji. Kapacitet za vodstvo, proaktivnost, puno energije i sposobnost da dosljedno ostanete na pravom putu apsolutno su najpoželjnije karakteristike pojedinaca s krvnom gomilom 0. Oni također shvaćaju da će kako općenito biti iznimno jaka i korisna.

S druge strane, skloniji su određenim bolestima kao što su čirevi, oštećenje štitnjače, niske kemijske razine štitnjače i insuficijencija joda. Te disfunkcije mogu uzrokovati posljedice, na primjer, prekomjernu težinu i održavanje vode.

U Japanu je klasifikacija krvi 0 već duže vrijeme povezana s određenom vrstom pojedinca. Na sastanku potencijalnih zaposlenika Japanci redovito pitaju potencijalne predstavnike koja je njihova krvna klasifikacija. Pojedinci s krvnom klasifikacijom 0 prikazani su kao sposobni, odani, koordinirani, angažirani, pošteni i prizemni pojedinci. Oni su dodatno prihvaćeni da budu jasniji i poželjniji znanstvenici u odnosu na druge. I to na temelju toga što su njihovi prethodnici bili tragači koji su uočili i najpreciznije procijenili klimu koju treba ispuniti.

Hiperaktivan i neoprezan

U trenutku kada su pod pritiskom, mogu postati bijesni, postati hiperaktivni i indiskretni. Užasna rutina prehrane, odsutnost aktivnosti i nesretne stvari koje treba raditi i sklonost guranju čine ih bespomoćnijima prema nesigurnim metaboličkim ciklusima, poput protivljenja inzulinu, smanjenog kretanja štitnjače i težine.

Osim toga, imaju veću razinu korozivnog želuca od ostalih skupljanja krvi, što je razlog zašto često imaju osjetljiv želudac, a također su skloni i čiru na želucu. Osobe s krvnom klasifikacijom 0 trebale bi se kloniti kofeina i alkohola. Kofein može biti posebno destruktivan u svjetlu činjenice da podiže stupanj adrenalina, koji je trenutno visok kod osoba s krvnom hrpom 0. Prepisano im je da vježbaju tri do četiri puta tjedno.

https://novi.ba/storage/2018/06/04/thumbs/5b151f23-0538-49a9-83d9-4f7c0a0a0a67-krv-krvna-grupa-690x480.jpg

Naida.B

Pozdrav, ja sma Naida i dolazim iz Sarajeva, novinarstvom se bavim vec 7 godina i moj glavni zadatak je da vas informisem o glavnim desavanjima iz svijeta i regije.