POGLEDAJTE KAKO OKOPATI BASTU BEZ MUKE

POGLEDAJTE KAKO OKOPATI BASTU BEZ MUKE

Pljusak, sunce, pljusak, sunce – obični proljetni vremenski uvjeti prava su formula da sve u prirodi napreduje. U svakom slučaju, uz vaše cvijeće i organske proizvode, tragično, tu su i trave i korov, pa je plijevljenje težak posao. Da biste sebi olakšali, upotrijebite osnovne vratolomije.

Bez obzira na to, dobro izbrusite instrument – ​​nekoliko puta prekrijte rubove tomahawka i strugala finom metalnom pločom. Bit ćete zaprepašteni koliko će jednostavnije biti ući u zemlju. Zatim prekrijte cijelu površinu krhotina običnim, ukusnim uljem. Zvuči “ludo”, no ništa nije s entuzijazmom od vađenja krhotina za koje su zaglavljeni ogromni komadi zemlje. Umjesto da dosljedno upadate u ritam radi odlaganja blata, sve će to ići “predvidivo”.

Od dugotrajnog rada, itekako ima šanse da dobije nagrizanje na dlanovima. Ipak, nije teško raditi s takvim raspoloženjem po vrućem danu – ruke vam se znoje, morate ih skidati svaki sat. U slučaju da ste među pojedincima koji ih ne podnose, preklopite laganu maramicu preko držača i učvrstite ga elastičnim grupama. Ne samo da ćete zaštititi kožu svojih dlanova, ali istovremeno je držanje deblje ručke jednostavnije.

Napokon, dok plijevite travu oko cvjetova, naklonite se da vam bude jednostavnije. U svakom slučaju, nemojte stati ravno na zemlji! Osigurajte da općenito imate komad jakog stiropora, navodnog stiropora, dovoljno velik da se možete zaustaviti. Izuzetnu prostirku iz tog razloga također možete kupiti u trgovini dječjim ukrasima i aparatima, a nije pretjerano skupa. U svakom slučaju, možete i sami izraditi jedan oblik od jeftinijeg materijala – zaštitne navlake od izvanrednog prilagodljivog stiropora. Trebat će vam nešto kao jedna sezona, a vi ćete spasiti koljena.

 

maxresdefault

Naida.B

Pozdrav, ja sma Naida i dolazim iz Sarajeva, novinarstvom se bavim vec 7 godina i moj glavni zadatak je da vas informisem o glavnim desavanjima iz svijeta i regije.