DALILI SE NA KAPIJI OBRATIO CLAN PRODUKCIJE

DALILI SE NA KAPIJI OBRATIO CLAN PRODUKCIJE

Ne može učiniti točno ono što mu treba.

Dalila Dragojević Mujić ponovno je u središtu pažnje u nescenarističkoj TV drami Zadruga.

Njezina okolnost s bivšim Dejanom, zamahom, prijašnjim i budućim mezimcem Filipom Carom, apsolutno je naglašena ove sezone i u tom tonu ulazi u fantastično finale najgledanije nescenirane TV drame kod nas.

Dalila se bijesno bori s Dejanom, a za nju su vrlo okrutne primjedbe članova i promatrača da, unatoč činjenici da zaslužuje analizu, još uvijek pokušava pokazati da je žrtva i da su svi planirali protiv nje bez krivnje.

Milan Milošević je možda i najomiljeniji moderator, i to iz razloga što odlučno i dlaka na jeziku kaže što misli i zaključuje s obzirom na unesene originalne članke.

Teško je određenim članovima, a ovaj put i Delili. Po dvorištu je vijugala po domaćinima promatrača, a dobrim dijelom upravljala je Milanom.

– Više ništa ne znam. kako pojedinci izražavaju nekoliko stvari o kojima nemaju slučajeve. Lice moderatora, primjedbe, pitanja, više ništa ne vidim. Jeste li vidjeli Milanovo lice, slično kao da sam ubio nekoga. Trenutno na vratima kaže “Pusti me na Daliline račune” – zgrabila se Dalila Mickeyju.

robert