NAJVECE KUKAVICE SU OVI ZNAKOVI

NAJVECE KUKAVICE SU OVI ZNAKOVI

Pod pretpostavkom da se borite, tražite izlaz iz nesrećnih okolnosti ili vam je u suštini potrebna podrška, shvatite da ovi horoskopski znakovi nikada neće imati energiju za vas!

Škorpion pokreće stvari! Oni su defetisti kao i da će vas neočekivano izdati. Škorpion je sam po sebi nejasan znak i vođen je osjetilima.

Oni su prizemljeniji od nje. Kad god je u nuždi, u početku će vas posjeći otrovnim repom, a potom će se raniti! Pokušajte ne ovisiti o njoj kad je iza nje. U stvarnim i hitnim okolnostima, ona se povlači i njezini odgovori su destruktivni.

Ribe – ogromni vizionari koji nemaju krugove. Doista, činjenice potvrđuju da oni imaju izvanredno suosjećanje i da možda najbolje osjećaju druge. Kako god bilo, s obzirom na okolnost “zaustavi i kreni”, ona nestaje, jednostavno nema sposobnost zaustaviti, osigurati i održati.

Blizanci – priča i jednostavno priča…. Oni su u svakom slučaju posvuda, oni sve znaju, neprestano pjevuše, međutim kada bi trebali biti tu što je prije u danoj sekundi, oni su u biti misteriozno nestali. Njihov suštinski pogled na to tko, kada i koje potrepštine pomaže vrlo je uznemiren. Jedan istinski nepostojan znak.

Strijelac – nevjerojatan suputnik, kontinuirano se smiješi, općenito prisutan na svim mjestima i pothvatima. Definitivno s obzirom na njegovu naklonost prema životu, budući da nije postavljen, nemojte ovisiti o njegovoj pomoći u blizini.

Onog trenutka kada mu date do znanja svoju zabrinutost ili strah, on na vas obraća pažnju na jedno uho, ali mislim da zna gdje… I nakon toga na kraju ga nazovete u planirano vrijeme, a on je ipak otišao putujući po cijelom planetu , budući da se u biti nije uspio sjetiti aranžmana.

Naida.B

Pozdrav, ja sma Naida i dolazim iz Sarajeva, novinarstvom se bavim vec 7 godina i moj glavni zadatak je da vas informisem o glavnim desavanjima iz svijeta i regije.