Pogledajte Flert Dalile i Cara ponovo.

Pogledajte Flert Dalile i Cara ponovo.

Prethodne večeri sve je upućivalo na početak petog perioda najgledanije nescenarističke TV drame kod nas, kada su Dalila Dragojević i Filip Car započeli vezu, uprkos tome što je ona bila vezana. I pored toga što njih dvoje garantuju da su im osećanja bila ugušena, žurku su proveli zajedno, za sličnim stolom, ali je uz njih ostao i njen bivši Dejan.

U svakom slučaju, kada je car otišao u bar na piće, oni su se stalno odjavljivali, a Delila je bila radosnija nego u bilo koje drugo vrijeme. Bez obzira da li će se ova zadirkivanja ponovo razviti u vezu, još nije jasno u nastavku nenapisane TV drame.

Pogledajte video detaljnije.

https://balasevizam.novi.ba/wp-content/uploads/2022/01/1641121350-1641111863-otac-i-sin-900x600-750x500-1.jpg

Dodatni Clanak:

Cijeli ciklus je pratila kamerom i bila je očarana. Tenisice su ponovo zaiskrile kao nove

S pojavom hladnijih dana žetve, idealna je prilika da iz skladišta iznesete još nekoliko zatvorenih i toplijih cipela, uključujući i cipele. Ružan san mnogih je održavanje cipela čistim, što je nekim modelima teško. Konkretno, potrebno im je dubinsko pranje, što je redovno nerealno zbog materijala od kojih su napravljene.

Bilo kako bilo, morate ih oprati, ali kako? Prihvatamo da ogromna većina za sada ima određene, prilično uvjerljive načine pranja cipela, ali stalno postoji specifičan štos, bez obzira da li se radi o strategiji ili stručnjaku za čišćenje, koji do sada niste znali.

Umjesto kupovine novih cipela, jedna TikTokerica je izabrala da opere stare koje je nosila već duže vrijeme, prenosi The Sun.

Prije svega, dobro ih je očistila četkicom za zube i istuširala sredstvom za uklanjanje mrlja. Zatim ih je u tom trenutku stavila u mašinu za pranje veša na 30 minuta na 30 stepeni. Od tog trenutka pa nadalje, sušila ih je. Cipele su ponovo zaiskrile kao nove.

Prije pranja u mašini za pranje rublja, pobrinite se da uklonite trake, jastuke i sve zalihe blata sa tenisica. Nakon pranja, nemojte ih stavljati u sušilicu ili previše blizu izvora vrućine, jer će ih držati štap koji se može oštetiti.

Naida.B

Pozdrav, ja sma Naida i dolazim iz Sarajeva, novinarstvom se bavim vec 7 godina i moj glavni zadatak je da vas informisem o glavnim desavanjima iz svijeta i regije.