Pogledajte kako da se rijestite svraba

Pogledajte kako da se rijestite svraba

Razlika u godišnjim dobima osnovno je razdoblje za našu kosu

Njegova kvaliteta može se pogoršati, pojaviti se više peruti ili ćete osjetiti nepoželjne trnce na tjemenu.
Ove biljke i začini pomoći će smanjiti upalu

1. Briga za pranje kose

Koliko često dnevno perete kosu može stvoriti više problema. Mnogi pojedinci zamišljaju da je prekomjerno pranje kose u stvarnosti sjajno. Činjenica je potpuno suprotna. Takav nesretni hir može potaknuti suhoću vlasišta i njegovo pogoršanje.

Bolje je prati kosu dva puta tjedno što će čak i umanjiti glatku kosu.

2. Ocat

Način napretka je ubijanje kože octom. S ovim štosom zapravo ćete se poželjeti riješiti užasnih trnaca. Važno je pomiješati decilitar octa u velikom dijelu litre tople vode i pred kraj pranja izliti na kosu.

3. Kokosovo ulje

Pokušajte da na vas ne utječe riječ ulje u nazivu. Kao i maslinovo ulje, kokosovo ulje je izvanredno za održavanje kose. Osim što ga postavite na izlomljene završne slojeve, nježno ga utrljajte u podnožje kose. To će podržati vašu kožu i ukloniti uznemirujuće trnce.

4. Odluka sredstva za čišćenje

Sredstvo za čišćenje koje koristite također može predstavljati problem. Pod pretpostavkom da ga koristite duže vrijeme, to zapravo ne znači da je tjeme odlično. Nakon dva iskorištena šampona, trebali biste uzeti neki drugi, a nakon toga se kasnije možete vratiti na staro sredstvo za čišćenje. Dajte koži malo promjene, zadovoljit će je.

5. Limunov sok

Djeluje jednako kao i ocat, samo nešto blaži.

Jednostavno ga pomiješajte s vodom ili ga istrljajte u podnožje kose. Ostavite da djeluje trideset minuta i nakon toga isperite kosu hladnom vodom.

Naida.B

Pozdrav, ja sma Naida i dolazim iz Sarajeva, novinarstvom se bavim vec 7 godina i moj glavni zadatak je da vas informisem o glavnim desavanjima iz svijeta i regije.