Pogledajte Kada se ponovo zeni Darko Lazic

Pogledajte Kada se ponovo zeni Darko Lazic

– Cijeli sam život tražio damu koja će voditi računa o mojim neuobičajenim tradicijama i konačno sam joj ušao u trag.

Vokal Darko Lazić napominje da njegova bolja polovica Barbara Bobak poštuje sve što uvježbava za ove posebne sezone.
Ugljično nestranačko gorivo za let proizvedeno korištenjem dnevne svjetlosti i zraka

– Pojedinac koji je u vezi sa mnom trebao bi se naviknuti na običaj koji prakticiram za našu najradosniju priliku. Barbara se ne bi uzrujavala i podržava me u svemu. Od relativnog mnoštva prigoda najviše volim i cijenim Božić i to se nikada neće promijeniti – kaže Lazić za Republiku.

Folker je promatrao sve konvencionalne tradicije od kad je bio dijete.

– Kao klinac sam skužio kako ići u šumu za Badnjak. Donijet ću malo vina tako da se obično nađe na putu. Za Božić s društvom kuham konjak i jedem ribu na talandari, a ujedno okrećemo svinje koje ćemo jesti na Božić – rekao je Lazić koji je ovaj Božić pohvalio u Barbarinoj organizaciji.

Njih dvoje će u svibnju ozvaničiti svoju vezu i održati veliko vjenčanje.

– Ako sve bude kako treba, do kraja svibnja vjenčat ću se s Barbarom, za sada je sve planirano! Odabrali smo taj termin jer će biti odlična klima i zapravo će se željeti pohvaliti vani. Veselja će biti tijekom tjedna, jer mi umjetnici dolazimo u subotu ili nedjelju – kaže Folker i dodaje da će njihovo vjenčanje trajati dva dana:

– Uistinu, cijeli svoj život tražio sam damu koja će promatrati moje čudne tradicije za ova posebna godišnja doba i konačno sam joj ušao u trag. Glavni dan proslavit ćemo u blagovaonici, a sutradan u šatoru prije kojeg ćemo kuhati bika. Ima sve za ljuljanje, Darko Lazić se jednom zakačio. Isprike, dva puta – skrenuo je pozornost Folker.

https://novi.ba/storage/2022/01/08/thumbs/61d9674e-e7a0-47e2-983c-15460a0a0a64-darko-690x480.jpg

Naida.B

Pozdrav, ja sma Naida i dolazim iz Sarajeva, novinarstvom se bavim vec 7 godina i moj glavni zadatak je da vas informisem o glavnim desavanjima iz svijeta i regije.