POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA SANJA MARINKOVIC

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA SANJA MARINKOVIC

Da li je Sanja Marinković tijekom posljednjeg TV nastupa razbila legendu o vlastitoj redovitoj veličanstvenosti.

Naime, Sanja je u “Novom jutru” priznala da je proučila ukusne lijekove, ali da ih je uništila tako da “ne privlače pažnju”.

– Karakter čini da ta fascinacija traje. Mislim da je to ono što je općenito značajno. Glavna stvar je ostarjeti s ponosom. Poštovanje se stječe kroz školovanje i djetinjstvo. Za damu je najvažnije da ne preda svoju energiju i želju. U trenutku kad ga predaš, onda počinješ i venuti – krenula je Marinkovićeva emisija, a potom je dodala:

– Ne možete zamisliti što sam učinio. Da li biste u bilo kojem trenutku primijetili išta što sam učinio?! Ne možete zamisliti – rekla je gospođa, na što je njezina partnerica Snežana Dakić podvukla: “To je povjerljivo”.

“To je specijalitet”, složila se Jovana Jeremić.

Dodatni Clanak:

Dok su se držali ispred trgovine, Miki Đuričić se konzultirao s Filipom Careom o primjedbama Dije Kostića da je nekoliko zadruga prodalo svoja tijela za 20 franaka, a nakon toga je Car priznao kada je Dalila u početku privukla njegovu pažnju:

Nikad nisam platio ispod 100 eura, a ovih 20 franaka ne postoji – rekao je Miki.

Dalila mi nešto dobaci i ja sam joj savjetovao 20 franaka da sruši – rekao je Car.

Shvaćate da je Dalila bila u seriji 2 minute, gledao sam je kako podsjeća na mladu damu neke osobe – rekao je Car.

 

DODATNI CLANAK:

U Bijelu kuću uselila se nova kandidatkinja Dia Kostić koja je u Zadruzi napravila pomutnju odmah na apsolutnoj startnoj točki.

Trenutno je prethodni korisni dio Milica Dugalić ponudila svoj pogled na novu natjecateljicu.

“Zar nije imala zamjensko ime?” Gospođa je ušla s objašnjenjem, kaže da je reper, da ima dva repa na njemačkom, dva na srpskom. Dakle, ona ima četiri repa, koji pozitivno imaju beskrajnu težinu kada je ušla u Zadrugu prema cilju Zadruge. Rekla je da je uspjela sve i svašta. S obzirom na to da je u nekoliko ranih projekata bila s većim dijelom starih ugodnih pojedinaca, moguće je da se pojavi nešto što do sada nismo čuli – kaže Milica Dugalić.

Igrom slučaja, Dia je tijekom “Pretrage tjedna” dodatno iznio tvrdnje da se Dalila Dragojević zabavljala s optužbom. Dragojević je odmah uskočio u borbu s njom, a nakon toga se prisjetila da ju je Kostić mučio.

– Stani, Susan. Imate ime Suzana, Dia je vaše umjetničko ime. Ne možeš pričati o nečemu što ne znaš, kako god si čuo, pa si izmislio priču – rekla je Dalila.

“Kako si se odjenula, nemam pojma što si rekao… Izgledam savršeno”, rekla je Dia.

– Sjećam vas se iz nenapisane TV drame. Doista, bili ste s Filipom Đukićem? rekla je Delilah.

– Ne, ti si lud! Znam zašto si zabrinut, Dalil… Nisam ti se obraćala, ti si krenuo prema meni – rekao je Dia.

http://https://youtu.be/8DEwQd-mQPM

Naida.B

Pozdrav, ja sma Naida i dolazim iz Sarajeva, novinarstvom se bavim vec 7 godina i moj glavni zadatak je da vas informisem o glavnim desavanjima iz svijeta i regije.