Pogledajte kako je reagovala majka Marka Miljkovića na Lunin porođaj

Pogledajte kako je reagovala majka Marka Miljkovića  na Lunin porođaj

Nedavno se Marko Miljković zanimljivo pretvorio u tatu kada je njegova značajna Luna Đogani Miljković rodila dete mladu damu Miju.

2523627-profimedia0528715878-ls

Marko nije krio koliko je veseo, a nakon toga je nakupljenim piscima otkrio kako je njegova mama reagovala.

– Moja mama je očarana, doći će narednih dana, kada se dete pojavi s nama.

– Nemam maglenu predstavu na koje dijete liči, ali budući da je taj termin smatrala kako su rekli specijalisti, 15. juna, ona ima moj temperament – završio je novi otac.

 

Dodatni članak:

Luna Đogani jučer je u beogradskoj rodilištu “Narodni front” na svijet donijela svoju djevojčicu Miju, a sada je podijeljena i glavna fotografija s korisnicom. Luna nije zakrila svoje blaženstvo i nestrpljenje, pa je danas bila sklona svima na svom Instagramu. – Danas u 14:42 pojavila se najizvrsnija mlada dama na planeti. Ovo je moj najradosniji dan u svakodnevnom životu, naš proizvod naklonosti, naših života, neka je Mia živa i zdrava – složila je Luna. Druga majka ne može pokriti svoj žar. Objavila je kratki video i svojim pristašama prenijela kako se osjeća: – Nisam se odmarala 24 sata, adrenalin na 500 – sastavila je Luna i dodala hihoćući emojije.

luna-6

2609017-luna-ff

Naida.B

Pozdrav, ja sma Naida i dolazim iz Sarajeva, novinarstvom se bavim vec 7 godina i moj glavni zadatak je da vas informisem o glavnim desavanjima iz svijeta i regije.