Pogledajte koja pjevacica ulazi u zadrugu

Pogledajte koja pjevacica ulazi u zadrugu

Umjetnicu i dosadašnju suradnicu, Ivanu Krunić, doživljavaju kao mladu damu koja nema dlake na jeziku i dosljedno izražava ono što misli. Njezin dragi Bane Čolak trenutno živi u “Sporazumnom”.

Vokal ističe da je izuzetno zadovoljna svojim entuzijastičnim suučesnikom Banetom Čolakom, koji je upravo sada u poznatom TV dizajnu:

– Bila sam pod stresom zbog svoje veze, jer znam što je istina. Zadnjih mjesec dana shvatio sam da se nemam zbog čega opterećivati. Prošla su samo tri mjeseca. Kuga će biti tamo, ako Bog da, još 10 mjeseci. Ovo je naša bitka. Prezadovoljna sam s njim. Oko njega postoje brojne privlačnosti. On jako dobro zna kako upravljati tim mladim damama koje ga napadaju. Jako vole te užurbane muškarce, nemam pojma što je snašlo te mlade dame – rekla je Ivana Krunić za ulaz Srbija Danas.

Nedavno se u medijima pojavila tema da bi se Ivana mogla ponovno pojaviti u stvarnosti i pridružiti se svojoj omiljenoj. Vokal je sada otkrio je li dobila ponudu kreacije.

– Nisam se dogovorio, ali ne znam bih li to priznao. Možda ne bih htio maziti sliku njega (Baneta), niti sliku sebe. Ne bih trebao svoju zamućenu stranu da se još jednom probudi. U cjelini imamo zamućenu stranu, a moja je obavijest došla iznenada. Ne zamagljena strana u pogledu nekog užasnog postupanja prema drugima, ali ono što sam probudila u sebi i kako sam se tada, u tom trenutku osjećala, i koliko sam bila obeshrabrena i intelektualno nedovoljno.

Pisci su se raspitivali hoće li se biti spremna vratiti na “Sporazumno” ako joj veliki poglavica svaki tjedan ponudi trošak od 3000 eura, a ona je dala intrigantan odgovor.

– Onda, u tom trenutku, to bi bila inspiracija. S obzirom na sjajnu ponudu i način na koji je Bane unutra i da nema puno vremena do kraja, mislim da bih bila jako potaknuta – rekla je Ivana uz podsmjeh za “Izvor”.

Naida.B

Pozdrav, ja sma Naida i dolazim iz Sarajeva, novinarstvom se bavim vec 7 godina i moj glavni zadatak je da vas informisem o glavnim desavanjima iz svijeta i regije.