SOKANTNO POGLEDAJTE SUDIJA DAO VIZU DJOKOVICU ALI JOS NIJE GOTOVO

SOKANTNO POGLEDAJTE SUDIJA DAO VIZU DJOKOVICU ALI JOS NIJE GOTOVO

Tačno u 12 časova, kako ukazuje srednjoevropska procena vremena u Australiji, počelo je rasplet „Đokovićeve“ okolnosti.

Sudija je pročitao zapisnik kako je naznačeno kojim je poništio izbor da odustane od vize za Novaka Đokovića. Od organa vlasti je zatraženo da plati troškove, a Đoković je pušten iz brige, a vraćena mu je viza i individualna imovina.

Imenovani organ je odlučio da je Đoković kvalifikovan za vizu i da bi trebalo da bude oslobođen migracionog smeštaja u narednih 30 minuta. U svakom slučaju, nije gotovo. Ministarka unutrašnjih poslova Karen Andrews spremna je da svojim izborom uskrati Đokovićevu vizu.

Australska spisateljica Karen Sweeney, koja stalno opisuje scenu, izvještava o lijeku. Izbor ne donosi ministar unutrašnjih poslova, već ministar imigracije.

Prilikom odlučivanja o svom izboru, sudija je rekao da ne voli da stručnjaci presuđuju protiv njegovog izbora, ali i da će Đokoviću biti zabranjen ulazak u Australiju na duže vreme jer se australijska vlada odrekla njegove vize.

Kolumnista Paul Sakkal razgovarao je sa Christopherom Tranom nakon što se sudija odlučio na izbor, trenutno je evidentno da je pokretni servis čovjek čiji je izbor anticipiran. Čekamo nove podatke…

Naida.B

Pozdrav, ja sma Naida i dolazim iz Sarajeva, novinarstvom se bavim vec 7 godina i moj glavni zadatak je da vas informisem o glavnim desavanjima iz svijeta i regije.