POGLEDAJTE STA SE DESILO SA HUSOM MUJICEM

POGLEDAJTE STA SE DESILO SA HUSOM MUJICEM

Uslužni pojedinci danas su odabrali glavni par za vjenčanje u nedjelju, a odlučili su se za Dalilu Dragojević i Filipa Cara. U domaćim medijima brzo se pojavila vijest da se s tim slaže i Dalilin tata Hus Mujić te da je završio na Hitnoj pomoći. Došli smo do Mujića, koji nam je otkrio kako se osjeća.

OK, stvarno nemam najmaglovitiju ideju, svi me zovu… Ja sam pištolj, hvala Bogu. Nisam u ambulanti, danas sam trebao više puta reći pojedincima, nisam na Hitnoj – rekao je Huso.

Dodatno su upitali Husa kako je odgovorio na vijest da će se Dalila udati za cara.

Kakvo vjenčanje, nemam privilegiju kontaktirati s Filipom, sklonio bih Dejanu vjenčanju sa Aleksandrom, nego ona… Deki je prava osoba… Također, ne bih vrijeđao Aleksandru, samo dao ilustraciju informacija objavljenih istinito… – dodao je Mujić.

Husa je dodatno upitan ima li u “Uslužnom” čovjeka koji bi, kako bi mislio, u nedjelju trebao biti u Carevoj stanici.

Tamo nema nikoga, osim Dejana koji je bio. Što se mene tiče, nitko, svi prolaze. Ne Angelo, nitko, oni su lažnjaci, nema prave ljubavi osim Lune i njezine druge žene… Ne mogu shvatiti da su Dalila i Deki dugo živjeli dobro, a da sad ovo… Trenutno oni tako pričaju. .. Više puta sam rekla, Dejana ću voljeti stalno. Nisam ga osramotio, radije ne bih to nikome… – rekao je Dalilin tata, pa je aludirao i na napade simpatičnih pojedinaca:

Štoviše, nema potrebe da uzburkavaju moju djecu i vrijeđaju me. Ja sam jednostavno vjerovao da bi trebali sastaviti kuću, napraviti krov… Ovaj moj grad je mali, a imamo i tajkune, nema potrebe da se Marko Đedović izruguje. Da nije Drine, zvali bismo se Loznica – donosi.

Slika može predstavljati osoba, dijete i na otvorenom

Naida.B

Pozdrav, ja sma Naida i dolazim iz Sarajeva, novinarstvom se bavim vec 7 godina i moj glavni zadatak je da vas informisem o glavnim desavanjima iz svijeta i regije.