10 RAZLOGA ZAŠTO ŽENE NAPUŠTAJU MUŠKARCE KOJE VOLE

10 RAZLOGA ZAŠTO ŽENE NAPUŠTAJU MUŠKARCE KOJE VOLE

Pod pretpostavkom da je dama zaljubljena, moglo bi se činiti da bi se hrabro potrudila u vezi. Ipak, u svemu postoji prijelomna točka i kada se prijeđu određene granične točke, automatski će napustiti čak i tog ekstremnog čovjeka iz snova.

Slijedi 10 muških grešaka koje mogu brzo dovesti do pogoršanja odnosa.

Radije ne bi začinjavao stvari.

Ne radi se o tome da dama vjeruje da bi njena bliska povezanost trebala biti vožnja rollercoasterom, važno je ostaviti malo prostora za nove stvari. U slučaju da muškarac zahtijeva dosljedan odlazak u sličan restoran ili mora ići na slično mjesto svaki bijeg u svjetlu činjenice da radije ne bi izašao iz svog uobičajenog raspona poznatosti, njegova kurtizana će bez sumnje uskoro se iscrpiti.

Okrivljuje vas što imate pretpostavke “izvan ovog svijeta”.

U trenutku kada dama razmišlja da se rastane sa svojim dragim, vjerojatno je trenutno pokušala tonu spasiti ovu vezu do tada, u tom trenutku. Međutim, pod pretpostavkom da suučesnik neće razgovarati o stvarima koje je zabrinjavaju i, istovremeno, nastavi cviliti zbog njezinih smiješnih zahtjeva, ostat će nesumnjivo da je došlo vrijeme za razdvojenost.

Odustaje od vašeg druženja s drugovima.

Nemate puno toga za cijeniti kada vam vaš dragi niotkuda dopusti da budete do kraja tjedna, ostane vani do kasno – zanemarujući vaše pozive ili u svakom slučaju ometajući vaš raspored. Pod pretpostavkom da je navikao odbaciti vaše spojeve i uložiti energiju sa svojim suputnicima sve što se uzme u obzir, dama će početi shvaćati da je to znak da je to od malog značaja u njegovom životu – neće proći previše vremena prije nego što ode u vječnost.

Čini se da je zbunjujuće.

“Pod pretpostavkom da se ponaša kao da ima nešto za spremiti, sasvim sigurno vara.” Čak i u slučaju da to nije istina, to je upravo ono što će zazvoniti u slučaju da vaš suučesnik pokuša ne slati poruke kada vam je blizu, govori u nejasnim uvidima o svojim dogovorima ili se štiti kada ga pitate gdje je bio. Odsutnost iskrenosti i prijemčivosti natjerat će svaku damu da traži drugu, stabilniju vezu.

Nikada nije tu kad ga želiš.

To ne jamči da implicira da je muškarac odsutan ili da provodi vrijeme s društvom – može sjediti ispred svoje bolje polovice, ali nije dostupan kada ona treba razgovarati o stvarima koje joj puno znače ili je živciraju. U trenutku kada suučesnik jednostavno tvrdi da se uključuje, dama to može osjetiti i shvatit će da to podcjenjuje. Kome treba takav odnos?

On uzrokuje da se osjećate kao njegova mama.

Muškarac-mladić ne slijedi planove, nikad ne treba razgovarati s odraslima i krivi svog suučesnika što gnjavi. U ovakvoj vrsti odnosa, svaka će se dama ubrzo umoriti od pokušaja da preuzme odgovornost sa svojih ramena i racionalizira ga te će morati tražiti odraslog muškarca.

On previđa vaše perspektive.

Kad god postoji potreba za izborom koji utječe na dvije osobe u vezi, dama predviđa da treba razmotriti njezinu perspektivu. Pod pretpostavkom da muškarac osjeća da se njezine čežnje i zahtjevi ne računaju i da se ona usredotočuje samo na sebe, ona će to shvatiti kao upozorenje da on ne vjeruje da bi ona trebala biti blažena i da je ne poštuje.

Svoju profesiju stavlja na prvo mjesto.

U redu je kada pojedinac ima goleme snove kako bi se ostvario kako se očekuje, međutim kada se viđate s nekim, unatoč tome što ste zauzeti, ključno je zahtijevati ulaganje kako biste se usmjerili na svog suučesnika i pokazali mu da vam je on potreban. Pod pretpostavkom da je muškarac općenito pretjerano zaokupljen ulaganjem energije u svoju posebnu damu, ona će ga morati ostaviti za vječnost.

Analizira te različitim damama.

Vrlo dobro može biti neka od njegovih bivših, suradnica ili majka. U svakom slučaju, stalno suprotstavljanje mlade dame s različitim damama iznimno je opasan lapsus koji može uništiti vezu u trenutku. To uzrokuje da se dama osjeća grozno, negativno utječe na njezino samopouzdanje i, nesumnjivo, završit će u razvodu.

Tjera vas da stalno razmišljate o tome brine li ga i najmanje.

Poštovanje je važno za dobar odnos i, usput rečeno, podrazumijeva vrednovanje suučesnika u svakom slučaju, zbog naizgled beznačajnih detalja koje čini. Ako, umjesto da pokaže koliko mu je dama značajna, muškarac je podcijeni i nema želju iritirati u vezi, njegova otmjena žena se nikada neće osjećati sjajno u njegovoj blizini.

Možete li u bilo kojem trenutku ovom sažetku dodati nekoliko dodatnih fokusa? Pod pretpostavkom da ste u bilo kojem trenutku bili u bilo kojoj od ovih okolnosti, kako ste spasili svoju vezu? Podijelite svoja razmišljanja s nama.

Naida.B

Pozdrav, ja sma Naida i dolazim iz Sarajeva, novinarstvom se bavim vec 7 godina i moj glavni zadatak je da vas informisem o glavnim desavanjima iz svijeta i regije.