POGLEDAJTE VIJESTI SEKE ALEKSIC

POGLEDAJTE VIJESTI SEKE ALEKSIC

Seka Aleksić snimila je spot za melodiju “Rana” iz nove kolekcije “Bioskop”, a obožavatelji ga bez presedana mogu pogledati deset dana na istinskom umjetnikovom YouTube kanalu.

– Seka je odlučila snimiti svoj drugi spot iz nove kolekcije na ranču izvan Beograda. Melodije iz tekuće kolekcije “Bioskop” proaktivno su stigle do srca obožavatelja vokala, pa im je odlučila nadoknaditi još jednim videospotom. Njezini obožavatelji uskoro će je moći vidjeti u zagrljaju njezine značajne druge Veljka Piljkića, uz obrazloženje da je pjevačica nastavila sa svojom praksom i ponovno angažirala svoju bitnu drugu za spot, koja je korak po korak sve privlačnija.

Iz izvora u blizini umjetnika, Seka je iskreno pokušala nagovoriti svoju bolju polovicu da se pojavi u videu. Kao ažuriranje, Veljko se pojavljuje na dvije Sekine snimke “Nepravilni partneri” i “Posljednji let”.
– Izuzetno sam zadovoljan nerafiniranom supstancom, tako da jedva stojim sa strane da vidim video. – izrazila je Seka nakon snimanja.

280206964-686632595919943-2564588964177204578-n

Dodatni Clanak:

Kada ste zadnji put dobro analizirali pazuh? U slučaju da niste, trebali biste, u svjetlu činjenice da stručnjaci kažu da ovaj dio tijela može upozoriti na određene bolesti, od kojih su neke iznimno opasne i, iznenađujuće, smrtonosne.

Primarni problem, koji se smatra jednim od najbezazlenijih, je hiperhidroza. Znojenje je tipičan događaj, no pod pretpostavkom da je pojačano, najčešće pokazuje problem u stvaranju organa za znojenje.

U uobičajenim okolnostima, živčana motivacija tjera mišiće u pazuhu da se skupljaju, skupljaju se i uklanjaju kapljice tekućine. U svakom slučaju, ova interakcija može biti poremećena, pa se pojačano znojenje događa bez obzira na nekoliko vanjskih čimbenika koji na to obično utječu, poput aktivnog rada.

Kao što je naznačeno savjetom stručnjaka za živčani sustav, ako dođe do pojave pojačanog znojenja, važno je pojačati individualnu čistoću, izribati svaki dan, a u nečuvenim slučajevima, nekoliko puta u 24 sata. Dodatno, prijedlog je korištenje antiperspiranta (ne antiperspirana), tj. predmeta koji sprječavaju znojenje. U slučaju da to ne pomogne, postoji i izbor infuzije otrova botulinuma u pazuh, što ima zadaću ometanja kompresija mišića koji uklanjaju znoj. Ovaj tretman dugotrajno štiti od jakog znojenja.
Tamni pazuh ili akantoza

“Ovo je pokazatelj nekoliko bolesti. Glavna stvar koju stvarno želite učiniti je izmjeriti glukozu, jer vrlo dobro može biti dijabetes. Ova nuspojava također može pokazati bolest želuca, što bi trebalo provjeriti gastroskopijom. Dodatno, akantoza može pratiti težinu, ali ovdje se odluka također može donijeti izvana”, rekao je kardiolog Hermann Gandelman.

Uz pretpostavku da se povećano limfno čvorište pojavi u regiji pazuha, to je dodatno opravdanje za uzbunu.

“Prošireno limfno čvorište je izuzetno užasan znak. Zbog ove nuspojave, vjerojatno je da se radi o štetnoj bolesti, poput malignog rasta u grudima, jer je to zona mliječnog organa. Osim toga, stanični slom u plućima , limfom i nekoliko vrsta leukemije. Mogu se pojaviti u tom smislu – uobičajeno je da bolest zahvati pazuh”, rekao je imunolog Andrej Prodeus.

Naida.B

Pozdrav, ja sma Naida i dolazim iz Sarajeva, novinarstvom se bavim vec 7 godina i moj glavni zadatak je da vas informisem o glavnim desavanjima iz svijeta i regije.