POGLEDAJTE KAKO DA ISTOPITE MASNE NASLAGE

POGLEDAJTE KAKO DA ISTOPITE MASNE NASLAGE

Primarno što želite konzumirati masnoće je pristojan, kvalitetan odmor, kaže dr. Saša Plečević, zvani dr. Filgud. Nakon buđenja, kaže stručnjak, treba popiti čašu mlake vode, jer je dokazano da se na taj način topi mast.

Od tog trenutka nadalje predlaže uzimanje probiotičke tablete i nakon toga pijenje zelenog čaja. Po njemu, eksperimentalno je dokazano da zeleni čaj ubrzava probavu i troši masnoće.

Napokon se potiče umjereni aktivan rad, na primjer, živahno šetanje. Po mogućnosti, to bi trebalo biti prije doručka i tako će najviše ubrzati probavu.

Doručak, prema uputama dr. Filguda, je obavezan i nikada ne smije biti sladak. Tijekom baze trebate hidratizirati. Možete bez puno natezanja odrediti svoju pravu mjeru tako da odvojite količinu kilograma sa 8 – rezultat pokazuje broj čaša vode koje biste trebali popiti svaki dan. Na primjer, pojedinac od 80 kg trebao bi hidratizirati po 250 ml.

Naida.B

Pozdrav, ja sma Naida i dolazim iz Sarajeva, novinarstvom se bavim vec 7 godina i moj glavni zadatak je da vas informisem o glavnim desavanjima iz svijeta i regije.