Pogledate način kako oprati peškir da bude mekan i nježan

Pogledate način kako oprati peškir da bude mekan i nježan

Rublje je jedan od kućanskih poslova koji se može najviše prilagoditi potrebama kućanstva primjenom različitih kućanskih trikova.

Tako smo otkrili kako bijelo rublje učiniti još bjeljim, kako jednim pokretom produžiti vijek trajanja perilice rublja, a sada je znanstvenik otkrio kako ne grebati ručnike!
Kako se motivirati za vježbanje

Doktor Karl Krushelnicki, prava “zvijezda” popularne znanosti i vlasnik diploma medicinskog i biomedicinskog inženjerstva, otkrio je na radiju jednu stvar koju treba učiniti ručnicima.

“Da ručnici ne bi bili kruti i grubi, svakako ih dobro i snažno protresite odmah nakon što ih izvadite iz stroja. Tek ih zatim objesite da se osuše.

Ručnike, kao i ostale oprane tkanine, uvijek treba dobro protresti prije sušenja, jer će se na taj način vlakna opustiti. Ručnici će biti mekani, a odjeća manje zgužvana, pa nećete morati glačati satima!

Naida.B

Pozdrav, ja sma Naida i dolazim iz Sarajeva, novinarstvom se bavim vec 7 godina i moj glavni zadatak je da vas informisem o glavnim desavanjima iz svijeta i regije.