SOK PO PRVI PUT POGLEDAJTE STA JE STIGLO U ZADRUGU

SOK PO PRVI PUT POGLEDAJTE STA JE STIGLO U ZADRUGU

Zadrugari su sinoć igrali Mićinu igru istine, a kada su je završili, Veliki šef im je poslao nagradu.

Po prvi put su svi zadrugari bili zadovoljni I nije bilo nikakvih okršaja, jer je Lepi Mića svima ravnopravno podijelio hranu I cigarete.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod teksta:

http://https://youtu.be/RNq8AcQyG38

DODATNI CLANAK:

Duško Tošić, suprug Jelene Karleuše, oglasio se na Instagramu prvi put nakon što su mediji u Srbiji objavili da ga je Jelena optužila da ju je udario. Sve se događalo u vrijeme Božića u njihovoj kuću na Dedinju. 

U njihovu vilu dolazila je i policija.

– Poštovani pratioci, prijatelji i pripadnici medija. Obično ne volim da se obraćam ovim povodom pošto smatram da moje ime, lik i djelo treba da bude vezano isključivo za sportsku priču i dobra humana dela. Ispratio sam šta većina medija objavljuje i zato sam primoran da se obratim na ovaj način.

w873-13

Foto:Printscreen Instagram

Kao što možete da vidite da sam svuda predstavljen kao nasilnik i u svakom naslovu sam ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Ljudi koji poznaju mene, znaju da sam ja čovjek koji se uvijek trudi da bude gospodin ma gdje bio i šta god radio. Zato hoću da znate da ću i ovog puta ostati dosljedan sebi, čekat ću da vjetar protiv mene prođe – napisao je Tošić te sve pozvao da pruže podršku Novaku Đokoviću.

 

Naida.B

Pozdrav, ja sma Naida i dolazim iz Sarajeva, novinarstvom se bavim vec 7 godina i moj glavni zadatak je da vas informisem o glavnim desavanjima iz svijeta i regije.