ZA 3 SEDMICE IZBACITE OTROVE I PARAZITE IZ DEBELOG CRIJEVA POMOCU OVOG RECEPTA

ZA 3 SEDMICE IZBACITE OTROVE I PARAZITE IZ DEBELOG CRIJEVA POMOCU OVOG RECEPTA

Ima puno dijetalnih vlakana i pomaže osobama koje žele smršaviti

Sadašnja brzina života, jeftina hrana i nesretni obrasci ponašanja, odgođeno sjedenje i loš aktivan rad potaknuli su razna medicinska stanja i bolesti. Za određene bolesti pronađen je pristojan raspored u prirodi i korištenje normalnih prirodnih proizvoda poput lana. Uz pomoć ove formule izbacit ćete trajnu tjelesnu tekućinu, otpad i parazite iz probavnog organa, zahvaljujući lanenim sjemenkama!

Za razliku od purgativnih sredstava, lan će zadržati gastrointestinalnu mikrofloru. Laneno sjeme je poznato po stvaranju bogatog suplementima, na primjer, lignanima, omega 3 nezasićenim mastima i dijetalnim vlaknima, koji su temeljni za čvrst život i normalan rad tijela i organa.

Postoji širok raspon medicinskih prednosti ovog sjemena, no ono ima najveći i najosnovniji utjecaj na crijevni sustav. Najpoznatija i najčešće korištena u režimu prehrane je mješavina lanenog brašna s kefirom za pročišćavanje crijeva i detoksikaciju cjelokupnog oblika života.

Prvi tjedan: 1 žlica lanenog brašna + 100 grama kefira.
Drugi tjedan: 2 slatke žlice brašna + 100 grama kefira.
Treći tjedan: 3 slatke žlice lanenog brašna + 150 grama kefira.

Predlaže se da laneno brašno napravite sami, tako da sjemenke drobite u električnom espresso procesoru.

Uzmite ovu mješavinu radije nego doručak. Nije propisano uzimanje deserta tijekom unutarnjeg pročišćavanja, a preporuča se piti dvije litre vode dnevno.

Najutvrđeniji zapisi o korištenju lana u prehrani i njegovom razvoju datiraju u daleku prošlost. Isto tako postoje podaci o razvoju lana davno u Babilonu. Franački vladar Karlo Veliki upoznao je čak i zakonitu obvezu konzumiranja. Iznimno je poznat u azijskim zemljama, a do sada se koristio isključivo u zapadnim zemljama za izradu odjevnih predmeta.
Različita logička istraživanja promovirala su njegova svojstva popravljanja, pa se danas, bez obzira na sjemenke, laneno brašno također koristi za očuvanje dobrobiti, u izbjegavanju bolesti, ali dodatno u liječenju.

Ima razne namjene, fantastična je ekspanzija kako za vrhunska tako i za slatka jela. Možete ga dodati juhama, pitama, pečenim proizvodima, keksima, ručno izrađenim kruhom, shakeovima i sokovima od organskih proizvoda. Pojedinci progresivno koriste čaj i laneno ulje.

Mješavina kefira i lanenog brašna za mršavljenje i detoksikaciju je svetinja, jer se na taj način osnažuje pražnjenje i pročišćavanje tjelesne tekućine i nakupljenih destruktivnih tvari.

Naida.B

Pozdrav, ja sma Naida i dolazim iz Sarajeva, novinarstvom se bavim vec 7 godina i moj glavni zadatak je da vas informisem o glavnim desavanjima iz svijeta i regije.