POGLEDAJTE ZASTO JE GRUPA HURRICANE RASPALA

POGLEDAJTE ZASTO JE GRUPA HURRICANE RASPALA

Nakon pet godina efektivnog sudjelovanja, koje je ove godine dostiglo svoj vrhunac, okupljanje u Hurricaneu neće se nastaviti u sličnom rasporedu.

Konkretno, u rujnu ove godine prestaje poslovno razumijevanje pojedinaca iz grupe Hurricane – Sanje Vučić, Ivane Nikolić i Ksenije Knežević, pa je odlučeno da se ona ne širi jer se ne uvlači u nove strategije naše grupa, a ipak svaka od njih neovisna

Saopćenje za javnost šaljemo u cijelosti:

„U znak zahvalnosti ljubiteljima, s obzirom na sveukupni i nevjerojatan interes opće populacije, sprema se udruga oproštajni posjet, o čemu će se mediji i javnost na vrijeme educirati i koja se može održati do studenog. . Bila je nevjerojatna privilegija pomoći Sanji, Ivanu i Kseniji, koji su pokazali da su stručnjaci, te obranili situaciju sa zvijezdama koje su u međuvremenu stekle samo svojim radom, trudom, odgovornošću i sposobnošću! Ističemo da su dodatno zagovarali povjerenje koje im je dala naša kreacija. Još jednom na ovaj način ponavljamo da je dogovor oko prekida sudjelovanja. Na kraju dana svi smo ostali u srdačnim odnosima, što je ovdje iznimno intrigantno , kao i jedni drugima i nema mjesta za bilo kakve natuknice. U ovih pet godina, koliko smo učinkovito sudjelovali, Sanja, Ksenija i Ivana zanemarile su svoje obitelji i privatno života, praktički nisu imali nikakvu dodatnu energiju, a u razdobljima kada su posebna doba godine, znate, radili smo općenito kao različiti umjetnici. štoviše, mi kao cjelina jednostavno trebamo odmor. Pozitivno će se odlučiti za daljnje napredovanje u struci prema svojim dogovorima i pretpostavkama, a mi im iskreno želimo puno bolji napredak od onog koji smo ostvarili zajedničkim radom.

S obzirom na sve to, odlučili smo krenuti na gostovanje s nekoliko novih melodija koje će obilježiti i prilagoditi rad i napredak ovdje okupljajućeg Hurricanea. Isto tako, trebamo se osvrnuti na to da je dio naših uvjeta izuzetno zauzet, kao i da ćemo uložiti hrabar napor da upoznamo sve osobe koje nas trebaju prijaviti tijekom ovog oproštajnog posjeta.

Kad se sve uzme u obzir, želimo prekinuti neko sudjelovanje kada se sve dogovori, a kao što smo shvatili, u cjelini smo se složili da je lukav i pronicljiv izbor da svi za sada prestanu sa zajedničkim radom. Sljedećih nekoliko mjeseci družit ćemo se i cijeniti s mnoštvom kroz melodiju i glazbu, kroz koju smo prenijeli ovaj veliki broj pet godina.

Također bismo vas mogli savjetovati da osobe vezane za okupljanje Sanja, Ivana i Ksenija, više nikada neće biti posjetitelji u medijima niti davati intervjue do rujna, osim unaprjeđenja novih melodija koje će se dogoditi uskoro, a mi ćemo vas rasvijetliti sada.

Mogli bismo isto tako htjeti precizirati da se formira još jedna postava pojedinaca iz skupine Hurricanea”, pregledava proglas vlasti.

Naida.B

Pozdrav, ja sma Naida i dolazim iz Sarajeva, novinarstvom se bavim vec 7 godina i moj glavni zadatak je da vas informisem o glavnim desavanjima iz svijeta i regije.