EVO KAKO IZGLEDA DANAS GLAVNI LIK IZ SERIJE CSI:MIAMI

EVO KAKO IZGLEDA DANAS GLAVNI LIK IZ SERIJE CSI:MIAMI

Profesiju poznatog zabavljača izdvojio je posao Horeshi Kane u seriji “CSI: Miami”.

Snimanje ove poznate serije završeno je 2012. godine, a David Caruso je kasnije odlučio da podnese ostavku. Ljudi su ga općenito pamtili po kratkoj crvenoj kosi, tupim naočalama i dramatičnim pauzama između rečenica, dok je pričao dok je dešifrirao glavni karakter “CSI Miamija”. Upravo njegov posao u ovoj seriji predstavljao mu je zapanjujuću cijenu od čak 375.000 dolara za svaku epizodu i učinio ga jednim od najizdašnijih zabavljača.

Danas David ima 65 godina, potpuno se udaljio od opšteg društva i neuobičajeni su događaji kada ga paparaci uhvate.

Svoj privatni život krije od svih, dok je u vrijeme njegove sveprisutnosti njegov buran ljubavni život bio kontinuirana tema medija. David iza sebe ima tri veze. Ušao je u prvu 1979. sa Sherry Maugans. Adoracija je trajala do 1983. godine, a prije duge razdvojenosti ostao je ispred posebnog podignutog prostora sa Rachel Tikotin. Nakon godinu dana dobili su djevojčicu Gretu, a 1987. brak je raspao. Treći brak nastavljen je 1996. godine sa stjuardom Margaret Buckley. I pored toga što je podvukao da je srećan što konačno nije sa damom iz svemira Brodveja, zbog čega je verovao da će ovaj brak uspeti, na kraju je bio pogrešan. Razveli su se nakon tri godine otkako je išao iza ženinih leđa sa učiteljem joge.

Serija CSI: Miami ga je zaljubila sa Lizom Markez, sa kojom je takođe imao dvoje mladih, ali su završili na sudu. Lisa ga je tužila za nevjeru i izazivanje duševne agonije. Ispričala je da se on s njom intelektualno loše ponašao, kontrolisao je i bio posesivan i zavidan, a krivio ju je i za varanje sa sopstvenim saradnikom i najbližim pratiocima. Odluka je bila u tolikoj mjeri da je David morao platiti Lisi naknadu, što se navodno nikada nije dogodilo. Ni partneri se ne sjećaju baš najbolje da su mu pomogli, pa su neki garantirali da je David bio uništen i da je teško sarađivati ​​s njim.

259863-profimedia0301229135-ff

Naida.B

Pozdrav, ja sma Naida i dolazim iz Sarajeva, novinarstvom se bavim vec 7 godina i moj glavni zadatak je da vas informisem o glavnim desavanjima iz svijeta i regije.