NEVJEROVATNA TECNOST ZA RAST KOSE OD LOVOROVOG LISTA

NEVJEROVATNA TECNOST ZA RAST KOSE OD LOVOROVOG LISTA

Narrows leaf je izvanredan partner u borbi protiv peruti i potiče razvoj kose – ovo je način da ga iskoristite prije pranja!

Uskoro se u svakoj kuhinji može pronaći uski list, proširenje koje kuhanim jelima daje izniman okus. Vjerojatno ste čuli da zvučni list nevjerojatno utječe na dobrobit, pomaže kod hakova, dok je zadovoljenje želja u događajima isto tako simbolično iskorišteno. Bez obzira na to, malo ljudi shvaća da je list zaljeva pravo bogatstvo za njegu kose.

Uski list sadrži oko dva posto ljekovitih melema, a ima brojne prednosti za organizam. Sadrži polifenole, tanine koji su jaka sredstva za prevenciju raka, vitamin A, L-askorbinsku kiselinu, natrij, kalij, željezo i magnezij, kao i vlakna.

U liječenju kose najčešće se koristi protiv peruti, za brži razvoj kose, ali je također čini luksuznom i daje joj izvanredan sjaj. Kako ga uključiti u njegu kose?

Planova je nekoliko, no mi vam predstavljamo tretman s uskim listovima i kokosovim uljem. Želite 5 ravnih listova, žličicu kokosovog ulja i 500 ml vode. U vodu stavite zdrav list i kokosovo ulje, pustite da se kuha dok ne zapuhne, a zatim ostavite na vatri još 5 minuta. Uklonite s intenziteta i ostavite da se ohladi. Zatim ispraznite tekućinu u bočicu za prskanje i nanesite na zglob, dobro utrljajte. Držite kosu oko 15 do 30 minuta, a zatim u tom trenutku operite kosu na standardni način. Bit će nepojmljivo sjajna i čvrsta!

Naida.B

Pozdrav, ja sma Naida i dolazim iz Sarajeva, novinarstvom se bavim vec 7 godina i moj glavni zadatak je da vas informisem o glavnim desavanjima iz svijeta i regije.