POGLEDAJTE KOJI KOKTEL PRZI KILOGRAME, PREPOLOVIT CETE SE

POGLEDAJTE KOJI KOKTEL PRZI KILOGRAME, PREPOLOVIT CETE SE

Radikalno ubrzava probavu

U trenutku kada ustanemo, od vitalnog je značaja ono čime počinjemo stvorenje. Pod pretpostavkom da kreaturu pred početak dana unesemo ono što mu nije toliko potrebno, ne možemo predvidjeti da bi ono trebalo imati korisno stanje za nas do kraja dana.

Olja je mlada dama koja se već dugo bori s prekomjernom tjelesnom težinom, no ova nativno konstruirana formula do sada joj je baš ništa pomogla.

Kombinacija maslinovog ulja i limuna idealna je mješavina koja pomaže kod različitih medicinskih problema i bolesti, čisti vaše tijelo od svih otrova i nesigurnih tvari te vas puni energijom.

Temeljno je:

– žlica maslinovog ulja,
– žlica limunovog soka.

Popijte ga dok gladujete i u narednih par dana saznat ćete koliko će vam tijelo biti očišćeno od svih otrova.

Maslinovo ulje sadrži hranjive tvari A, D, K i E koje vam pomažu u borbi protiv slobodnih revolucionara i na taj način sprječavaju prerano sazrijevanje. Osim toga, sadrži osnovne nezasićene masti koje pomažu kod lošeg kolesterola.

Limun je iznimno bogat hranjivim tvarima C i B, sredstvima za prevenciju raka, proteinima, kalijem, škrobom i fosforom. Djeluje na apsorpciju i ubrzava razgradnju masti.

Njihova mješavina limuna i maslinovog ulja više je nego razumna u svjetlu činjenice da je nevjerojatna za konzumiranje masti. Kontrolira obradu i prati dobroću vena i srca. Oni dodatno utječu na stvaranje jetre i potpomažu razgradnju žučnih kamenaca.

U skladu s tim, tijelu se daju znatne hranjive tvari i ublažavaju utjecaji.

Ovo je izvanredna metoda za mršavljenje i rad na probavi u iznimno kratkom vremenskom roku.

robert