TRIKOVI SA SODOM BIKARBONOM KOJI CE VAS ODUSEVITI

TRIKOVI SA SODOM BIKARBONOM KOJI CE VAS ODUSEVITI

https://novi.ba/storage/2022/05/11/thumbs/627ba605-9eb4-4018-b710-4c6f0a0a0a64-278563-shutterstock-1230052027-ls-690x480.jpg

Donosimo vam 12 vratolomija s pečenjem bezalkoholnog pića kojih bi svaka dama trebala biti svjesna

Bezalkoholno piće za pečenje često bi trebao biti začarani prah jer pomaže tamo gdje vam je najpotrebnije: bilo da se radi o ranama, poboljšanju ili čišćenju kuće…

Moja susjeda uglavnom ima vreću bezalkoholnog pića za pečenje u svom paketu. Kad god sam je pitao iz kojeg valjanog razloga to stvarno želi, rekla mi je razne stvari zbog kojih želi ovaj puder:

Izbacivanje čipsa iz kože

Pomiješajte oko 50% čajne žličice bezalkoholnog napitka za pečenje s malo vode dok ne dobijete gusto ljepilo. Sljedeću kombinaciju nanesite na oštećeno područje s ciljem da potpuno prekrije ivericu. Fiks zalijepite preko ljepila i ostavite na koži 24 sata. Nakon tog vremena, čip bi od sada trebao biti toliko velik iz kože da se može učinkovito i bez napora ukloniti pincetom.

Opekline povezane s suncem

Pomiješajte čajnu žličicu bezalkoholnog pića za pečenje s malo vode s virusima. Zatim, u tom trenutku, uronite čisti zavoj i nanesite na kožu. Osjetit ćete olakšanje i nagradu.

Oporavak za umorne noge

U trenutku kada vaša stopala trebaju jedinstvenu nagradu, potopite ih pod mlaki tuš s 2-3 žličice pekmeza. Poslije ih “počastite” trakicom od popa i meda.

Normalan antiperspirant

Ako se želite držati podalje od aluminija i parabena u tradicionalnim antiperspirantima, u biti pomiješajte malo bezalkoholnog pića od pečenja s vodom i nanesite ispod pazuha. Ili, s druge strane, potražite formulu za karakteristični antiperspirant koji sadrži pop, kokosovo ulje i ljekovite masti. Ova mješavina fiksatora sprječava napredak mikroskopskih organizama i uspješno štiti od užasnih mirisa.

Sredstvo za čišćenje daha

Pomiješajte žličicu pekare i kap ljekovite masti čajevca u 1 dl vode. Protresite nekoliko puta, zatim ga u tom trenutku pustite van i na taj način uspješno ugušite neugodan miris.

Nakon grickanja komaraca

Ublažite nepodnošljive trnce nanošenjem ljepila za bezalkoholna pića za pečenje s malo vode ili jednostavno nagrizite pekačem. U ljepilo možete dodati i kap ulja lavande za pomlađivanje.

Normalno skidanje

Pomiješajte žličicu pop in sa žličicom meda i usredotočite se na kružni pokret laganim kružnim pokretom, a zatim isperite mlakom vodom. Vaša koža će biti nova, glatka i dobro učvršćena.

Dubinsko pranje kose

Pod pretpostavkom da često koristite predmete za oblikovanje kose, ponekad sredstvo za čišćenje nije dovoljno za potpuno pranje kose. U suštini, posipajte prašak za bezalkoholno piće za pečenje na dlanove prije nego što se usredotočite na sredstvo za čišćenje i vaša će kosa biti “bezgrešna”.

Detoksikacijski tuš

Kako biste opustili osjetljive mišiće i izvanrednu detoksikaciju, tušu dodajte šalicu peciva i šalicu prirodnog octa od jabučnog soka. Pod pretpostavkom da vam je koža tijela suha, dodajte malo baznog ulja po vašoj odluci, s par kapi vaše prirodne masti broj 1.

robert