OVE NAMIRNICE CISTE MASNOCU SA JETRE

OVE NAMIRNICE CISTE MASNOCU SA JETRE

Otkrijte koji izvori hrane čiste jetru od masti!

Kako biste spriječili pojavu masnoće u stanicama jetre, stvarno želite rutinski jesti jednu hranu koju ovdje svi vole. Riječ je o cheddaru, i to mladenačkom!

Nije samo piće destruktivno za ovaj organ. Brojne nepoželjne sklonosti kojima je većina nas sklona mogu potaknuti tvrdnju o masnoći u stanicama jetre. Kako bi se spriječila i smanjila izjava o masnoći, dovoljno je uvođenje novog cheddara u rutinu prehrane, rekla je nutricionistica Nurija Dijanova.

Po njoj, amino korozivni metionin, koji se nalazi u ovom artiklu, oslobađa jetru od obilja masti.

Ručno izrađen, u osnovi mladenački cheddar, ima možda najbolju mješavinu dodataka, uključujući metionin. Ovaj amino koroziv utječe na jetru, pomaže u osnovi kod svih bolesti ovog organa. Vjerujem da metionin pomaže u smanjenju količine masti u jetri. “Logično gledano, možemo reći da novi cheddar djeluje na probavu jetrenih stanica”, smislila je nutricionistica.

Kako bi se postigao učinak oporavka, važno je pojesti oko 50 grama mladenačkog cheddara dnevno, dodala je nutricionistica.

Osnovna mjera novog cheddara koju bi tipični pojedinac trebao zapamtiti za jelovnik je 50 grama svaki dan. Kod muškaraca je ta brojka nešto viša, s obzirom na to da su ‘veći’. Vjerujem da se cheddar može koristiti uz svaku večeru, ali postoji razlika u segmentima. Za doručak je dovoljno 50 grama, u slučaju da ga imate za ručak, dovoljno je 100 grama, a sličnu svotu možete pojesti i za večeru”, potaknula je nutricionistica.

robert