OVO VAM JE RECEPT ZA LUDO TIJESTO KOJE MOZE DA STAJI I DO 7 DANA

OVO VAM JE RECEPT ZA LUDO TIJESTO KOJE MOZE DA STAJI I DO 7 DANA

Ovo je smjesa koja se može koristiti za različita jela, a može dugo trajati u hladnjaku i koristi se bez prekuhavanja. Izravno, korisno i najbolje od svega delikatno i nebesko!

Učvršćenja

oko 1 kg brašna

500 ml mlakog mlijeka

200 ml jogurta

2 jaja

2 žličice soli

1 žličica šećera

1 oblik kvasca

Planiranje

Filtrirajte pola kilograma brašna i napravite praznu. Ispraznite malo mlakog mlijeka u ovu šupljinu i razgradite kvasac i pospite šećerom.

Umiješajte s malo brašna i ostavite da kvasac naraste. Dodajte širok raspon raznih fiksiranja i izradite glatku smjesu.

Ako je neophodno, dodajte još malo brašna dok vam se smjesa ne prestane lijepiti za ruke. Pokrijte smjesu tkaninom i pustite da se ugodno diže.

Od ove smjese možete napraviti kolače, kiflice, pizzu… sve što poželite.

U slučaju da ne prođete, smjesu umotajte u najlonsku kutiju i ostavite u hladnjaku do par dana.

DODATNI CLANAK

POGLEDAJTE KOJE VOCE JACA IMUNIET, SNIZAVA SECER I SPRIJECAVA MOZDANI I SRCANI UDAR

Bez obzira mrzite li iskreno ovaj prirodni proizvod, kada čujete glavna područja snage za utjecaj na dobrobit, promijenit ćete svoju perspektivu.

Različita ispitivanja pokazala su da borovnice sadrže najviše staničnog pojačanja od svake nove lisnate hrane koja je do sada isprobana. Obiluju hranjivim tvarima A, C i E, što ih čini nevjerojatnim staničnim pojačanjem i borbom protiv slobodnih revolucionara.

Stanična pojačanja jačaju siguran okvir ubijajući slobodne revolucionare koji ulaze u tijelo putem pesticida ili dima. Borovnice se mogu koristiti kao sok ili kao čaj, sušene, a stručnjaci kažu da ih je najbolje jesti nove u svibnju.

Borovnice sadrže anticijanin, koji se učinkovito bori protiv malignih stanica rasta. Osim toga, ovaj organski proizvod je vrhunski partner u borbi protiv kardiovaskularnih bolesti. Zbog polifenola, borovnice učinkovito snižavaju strašni LDL kolesterol, sprječavaju začepljenje vena i prisutnost krvnih nakupina. Usmjerava naprezanje cirkulacije i sprječava moždani udar i zatajenje disanja.

Borovnice imaju nizak glikemijski rekord, tako da izrazito utječu na mjeru glukoze, osobito kod osoba koje od sada imaju štetne učinke dijabetesa. Pet porcija borovnica dosljedno snižava razinu glukoze nakon samo dva mjeseca.

Isto tako, standardno korištenje ovih plavih bobica animira rad uma i umanjuje rizik nesreće s vidom jer je dovoljno star.

robert