POGLEDAJTE KOJI SU MANIRI JEDNE DAME

POGLEDAJTE KOJI SU MANIRI JEDNE DAME

Prije su postojali strogi standardi ponašanja kojih bi se pojedinci trebali pridržavati. Kako god bilo, u današnjoj kulturi te su granice zamagljene, a smjernice olova promijenjene. No, u isto vrijeme, postoji nekoliko suptilnosti koje mogu otkriti pravu ženu.

Uvjereni smo da ugodan način ponašanja nije samo za suverene i princeze. Štoviše, postoje sigurne prijevare povezane s izgledom, ponašanjem, pa čak i trenutnim porukama koje će vam pomoći da se ponašate kao kraljevski.

1. Pokušajte se ne naginjati prema sjedalu.
9 Etiquette Rules That Any Modern Lady Needs to Know

9 pravila ponašanja koja svaka moderna dama mora znati

Pod pretpostavkom da žena nalazi mjesto za stolom, trebala bi sjediti na sjedalu. Ostavite malo prostora između sjedala i naslona od vitalnog je značaja. Ovo mjesto tijela odnosi se na navodno mjesto vojvotkinje. Bilo bi idealno da sjedite uspravno koliko god bili slobodni, a udaljenost između vašeg tijela i ruba stola trebala bi biti jednaka udaljenosti između vašeg zapešća i vrhova prstiju. Također, ženu se može uočiti po njenom stavu – pod pretpostavkom da se stalno zavaljate u sjedalo, možete zanemariti svoju razinu unazad.

2. Pokušajte se ne bojati posla.

Prava žena nikada ne ostaje podalje od stvarnog posla. Na primjer, tijekom sukoba, sjajne vojvotkinje i suverene funkcionirale su kao altruističke sestre u medicinskim klinikama. U skladu s tim, velika vojvotkinja Elena Pavlovna dosljedno je posjećivala medicinske klinike i, iznenađujuće, povezala svoje ozljede. Možda ovih dana možete obaviti neke radove na sadnji.

3. Pridržavajte se kozmetičkih smjernica.
9 Etiquette Rules That Any Modern Lady Needs to Know

9 pravila ponašanja koja svaka moderna dama mora znati

Prigušeno sjenilo i crveni ruž su mješavina koju nikada nećete vidjeti na suštini prave žene. Izvedivo je samostalno nositi ove restaurativne predmete s ciljem da imate samo jedan istaknuti dio. Jednostavno pogledajte kozmetiku koju najmoderniji pojedinci iz slavne obitelji doista vole nositi.

4. Poštujte sebe i svoje vrijeme.
9 Etiquette Rules That Any Modern Lady Needs to Know

9 pravila ponašanja koja svaka moderna dama mora znati

Pod pretpostavkom da se posjetitelji pojave iznenada, možete ih podnijeti u ogrtaču za tuširanje i kovrčama. Također vas potičemo da nabavite ovaj štos koji koristi jedna Britanka. U trenutku kada su se isključeni gosti pojavili na pragu njezina doma, uglavnom je obula cipele, navukla kapu i zgrabila kišobran. Kad god bi voljela vidjeti goste, složila bi se: “Ah, kakva karma, upravo sam se vratila kući!” A da nije, povikala bi: “Ah, kakva šteta što moram otići!”

5. Pokušajte ne staviti telefon na stol.

Vrhunska žena neće staviti svoj telefon na stol kada je na javnom mjestu, poput bistroa ili restorana. Neće pridavati pretjeranu pažnju ovom gadgetu. Isto tako, jasno joj je da su podaci na mobitelu važni za njezin privatni život i bolje ih je prikriti od nepoznatih ljudi.

6. Poznavati smjernice dopisivanja.

Trenutna vremena se mijenjaju, zbog čega su se pojavile izvanredne smjernice za slanje poruka. Žene ne bi trebale brzo odgovarati na svoje poruke iz 2 razloga. Neka pojedinac s kojim, prije svega, razgovara, shvati da bi mogla imati druge individualne stvari koje joj ne dopuštaju da brzo odgovori. Nadalje, drugo, ona zna da je općenito ispravno nazvati osobu da joj kaže nešto hitno. U svakom slučaju, neće odgađati svoju reakciju dulje od 20 minuta, imajući na umu osobu koja joj šalje poruku.

7. Pokušajte ne držati ruke na trbuhu.

Predstavljanje s rukama na bokovima rijetko je ono što žena bira. Očito, mi se kao cjelina suočavamo s onim što se događa tamo gdje u biti nema mjesta za ruku. Međutim, za ovu situaciju, pametnije je držati ruke ispred tijela, pa će se mjesto tijela odnositi na standarde ponašanja.

8. Koristite izraze uvažavanja s određenom suzdržanošću.

Iako bi se moglo činiti da bi dama s pristojnim djetinjstvom u pravom smislu trebala odavati uvažavanje i kontinuirano izražavati poštovanje, to nije točno. Bolje je ne pretjerivati ​​s riječima poput “mnogo zahvalan” i “molim”. Ako ne, njihov će se značaj samo obezvrijediti i bit će sposoban za slatkorječivost.

9. Pokušajte se ne oslanjati na slučaj da vas osoba ne zove po imenu.

Dama s poštovanjem nikada se neće okrenuti nakon što čuje “Halo!” u gradu. Ovo odvratno ubacivanje je generički tip pozivanja jednog autsajdera na drugoga, a kao što pokazuju standardi ponašanja, potpuno je nedolično. Ova vrsta razmjene trebala bi započeti nestranačkim riječima poput “oprosti” ili “oprosti”.

Koja različita načela biste mogli dodati našem sažetku?

robert