POGLEDAJTE ZASTO TREBATE STAVITI PAPI ZA PECENJE NA DNO FRIZIDERA

POGLEDAJTE ZASTO TREBATE STAVITI PAPI ZA PECENJE NA DNO FRIZIDERA

Bez obzira na zapaženu štos da se kolači ne prianjaju za ploču za pečenje, možete uključiti papir za pečenje kako biste riješili nekoliko drugih manjih problema u kući.

Slijedi 10 boljih pristupa za korištenje papira za pečenje koji će učiniti vaš život jednostavnijim i ubiti male prekide koje često nitko ne zna kako popraviti!

Očistite izvore

Izvore očistite papirom za pečenje kako bi zablistale! Čišćenjem će papir ukloniti mrlje od vode, a vosak s papira će neko vrijeme štititi izvore od razvoja novih mrlja.

Obložite stalke

Stavite papir za pečenje na najistaknutije rešetke u kuhinji gdje se skuplja talog i lijepi masnoća od kuhanja. Trgujte ih dva-tri mjeseca i začudit ​​ćete se koliko će zemlje ostati na njima. Također možete koristiti ovaj papir za oblaganje ladica i unutarnjih polica u kuhinjskim ormarićima.

Očisti pod

Postavite papir za pečenje kao materijal za brisanje poda i obrišite pod na standardni način. Dobit ćete svu zemlju s poda i premazati je voskom za papir.

Očistite glačalo

Ako se glačalo zalijepi, učinite popratno: papir za pečenje pospite solju i kada se glačalo maksimalno zagrije, lagano trljajte dok se ne izvadi sva zemlja.

Sačuvajte otvarač za konzerve

Papir za pečenje je prekriven voskom koji će se pomaknuti na rub otvarača i očistit će ga pod pretpostavkom da je neuredan, a nadalje će ga pokriti i naknadno zaštititi od hrđe i “namastiti” kako bi se lakše otvorio.

Čuvajte ulaz da ne škripi

Papirom za pečenje zagrebite ulaz koji škripi jer se zaglavi prilikom zatvaranja i otvaranja i uklonite neugodan zvuk. Vosak s papira će prekriti rubove, a ulaz će biti jednostavnije za zatvaranje i otvaranje.

Spremite alate za kopanje

Nakon uporabe očistite alate za kopanje ovim papirom. Osim što učinkovito uklanja smeće, papirni vosak će zaštititi metal od hrđe.

Skinite zaglavljeni patentni zatvarač

Pod pretpostavkom da primijetite da je patentni zatvarač na kaputu ili pakiranju na nekom mjestu zapeo, istrljajte ga papirom za pečenje i namažite zube! Bit će kao nov.

Postavite rešetke u hladnjak

Papir za pečenje je izvrstan za prekrivanje regala i ladica, čak i u hladnjaku. Zaštitit će police pod pretpostavkom da se nešto prolije, dovoljno da ne morate brisati cijeli ledeni sanduk, jednostavno zamijenite papir.

Očistite metalne šipke

Kako bi prstenovi na draperiji tuša klizili još učinkovitije, istrljajte stup papirom za pečenje i na taj način ga namastite i očistite od ostataka koji su se sigurno zalijepili tijekom dužeg razdoblja. Primijenite sličan standard čišćenja ostataka na šankove u ormarima i ormarima. Čišćenjem će zablistati u budućnosti.

robert