POGLEDAJTE STA VAM DONOSI VELIKI GODISNJI HOROSKOP

POGLEDAJTE STA VAM DONOSI VELIKI GODISNJI HOROSKOP

Ulazimo u doba kada je primamljivo dati i shvatiti da smo potpuno organizirani i povezani, te da osiguravajući druge ljude, obezbjeđujemo i sebe. Dodatno je od vitalnog značaja da sebi ostavimo adekvatan prostor, da radimo ono što nas ispunjava, pokreće i pokreće. Instinkt bi nam trebao biti pomoćnik kroz život. Samousavršavanje i duboki standardi pružaju nam priliku da pobjegnemo od životnih poteškoća. Otkriva se nekoliko lažnjaka, insajderskih činjenica, kao da vidimo opširniju sliku svega što se dešava, čak i na svjetskom nivou.

Jupiter u Ribama nam pomaže u sučeljavanju s pojedincima i susretima koji proširuju naš uvid i razvijaju naše samopouzdanje i povjerenje kroz svakodnevni život. Ulazimo u doba kada je privlačno davati i shvatiti da smo potpuno uređeni i povezani, i da osiguravanjem drugih ljudi obezbjeđujemo i sebe. Isto tako je od vitalnog značaja da ostavimo dovoljno prostora za sebe, da radimo ono što nas zadovoljava, uzbuđuje i pokreće. Instinkt bi nam trebao biti pomoćnik kroz život. Samousavršavanje i duboki standardi pružaju nam priliku da pobjegnemo od životnih nevolja. Razotkriveno je nekoliko prevara, privilegiranih uvida, kao da vidimo opširniju sliku svega što se dešava, čak i na svjetskom nivou. Sjajno je biti oprezan sa obmanama, samozamahom i ekstremnim užitkom krivice kojima sami sebe povređujemo, posebno početkom januara i tokom aprila.

Zaista se usredotočite na svoje fantazije, prirodu odmora i razvoj jasnih ciljeva koje trebate postići kako ne biste izgubili svaki osjećaj za smjer u tami zadivljujuće. Imamo priliku pronaći ono što je zataškano što nas sabotira i čini naš način priznanja problematičnijim. Od aprila do maja dok će Jupiter oblikovati pozitivan ugao sa Plutonom, imamo priliku da uzemljimo svoje fantazije, da priznamo nešto kritično za nas.

Ovo putovanje je posebno srdačno, tako da možemo očekivati ​​porast pada u glavu, tajne veze i uvjerljivu strastvenu sreću koja je utemeljenija od bilo čega normalnog.

Što se tiče dobrobiti, više pažnje treba obratiti na stopala, potkolenice, limfni okvir i indeks.

Dodatno se fokusirajte na ono što će se desiti od 10. maja do 28. oktobra u svetlu činjenice da će tokom tog perioda Jupiter nakratko biti u Ovnu i dati nam tragove svega što će biti značajno u glavnoj polovini sledeće godine.
Pokrovi i novčana sigurnost

Jedna godina od sada će biti eksplicitna za pokrove koji će se pojaviti na kursu Bik/Škorpija. 30. aprila, zamračenje u znaku sunca u Biku nas tjera da preispitamo način na koji se bavimo računima, načinom na koji zarađujemo novac i svim egzistencijalnim pitanjima koja mogu biti povezana sa imovinom, imovinom, osjećajem sigurnosti i slično. Mjesečev pokrov u Škorpiji 16. maja pomaže nam da se odreknemo života, da se pozabavimo svime što nas tišti – užasnim odnosom, izmirivanjem obaveza, kreditnim obavezama, zaostavštinom. Pomračenje Sunca u znaku Škorpije 25. oktobra nas pozdravlja da tražimo u sebi i uočimo količinu koju povremeno napuštamo i koliko smo neinformisani o svojoj moći. Još jedna sloboda da ubijamo besmislene, ono što trenutno nije vrijedno i što nam više ne služi. Pod pretpostavkom da ga koristimo, kasnije će nam biti jednostavnije. Štaviše, poslednji lunarni pokrov u indikaciji Bika 8. novembra, naginje se prema onom od 30. aprila i dozvoljava nam da završimo ono što smo tada započeli, u toj tački.
Vrijeme energije i nove ljubavi

Od februara do maja nakon dosta vremena Venera i Mars kreću se u sličnim znakovima. Njihov ples obožavanja počinje u februaru u znaku Jarca, zatim, u tom trenutku, u martu se kreću u indikaciji Vodolije, a potom nešto u aprilu u znaku Riba. Ovakvi uticaji će proširiti količinu dragih, potaknuti nas da tražimo nove odgovore za stare ljubavne probleme i pod pretpostavkom da se stvari ne popravljaju u postojećim vezama, da tražimo i posmatramo gde ćemo biti radosniji.
Retrogradne planete – prilika da se popravi prošlost

U novu godinu ulazimo sa retrogradnom Venerom u Jarcu, koja će napredovati 29. januara, au međuvremenu će joj se pridružiti retrogradni Merkur u Vodoliji od 14. januara do 4. februara. Retrogradna Venera postavlja pitanja o naklonosti, preispituje naše veze, postoji neko povlačenje i ranjivost koja bi mogla biti važna da se provjeri postoji li taj odnos ili priča koja će biti trenutni prostor za dodatni preokret i nastavak. Istovremeno, Merkur će usporiti napredovanje podataka i učiniti korespondenciju problematičnijom, tako da će do 4. februara brojne stvari ‘opipljivo zaostajati’. Bitno je biti strpljiv i primjećivati ​​više, a manje djelovati. Popravite oštećene, riješite se obilja stvari, ne potpisujte značajne ugovore i ne započinjte nove poslove.

Merkur se kreće unazad na M

ay 10, pa do 3. juna povećajte svoje razumijevanje u špicu, prepisku, prema bliskim komšijama, članovima porodice. Zaista pogledajte podatke koji vam dolaze. Dodatno je moguće zamisliti nekoliko nepredviđenih promjena ili odlaganja u okviru obuke i u napredovanju podataka i gotovine.

Od 10. septembra do 2. oktobra, Merkur se kreće unazad pod znakom Vage i pomaže nam da se prisetimo nekoliko susreta kroz koje smo prošli od 27. septembra do 18. oktobra 2021. Pod pretpostavkom da tada nešto nije završeno, u tom trenutku, trenutno se vraća na plan. su najveći dio naših veza i zajedničkih napora s drugima.

Pozvaćemo kraj godine sa retrogradnim Marsom u indikaciji Blizanaca (od 30. oktobra 2022. do 2. januara 2023.) i retrogradnim
Merkur u Jarcu (29. decembra do 18. januara 2023.). Možemo predvidjeti zamršenosti koje dolaze kroz akciju putem internetskih medija, u špicu i opet u razgovoru s drugima. Tokom sporog kretanja Marsa, sjajno je preispitati način na koji se ponašamo i promijeniti nekoliko primjera ponašanja kojima sami sebi nanosimo štetu. Nadalje, zbog letargičnog Merkura, moguće je da će se naši aranžmani za doček Nove godine promijeniti bez sekunde viška.
OVAN

Godišnja ocjena: 4

Ljubav i veze: Postepeno ostavljate za sobom problematične i iskušene godine, oporavljate se i krećete u nove životne pokušaje. Vaš život privrženosti mogao bi napredovati, uglavnom zbog vaše želje da ostavite ono što je bilo iza, podvučete prošlost, oprostite pojedincima koji su vas povrijedili i počnete graditi superioran život. Vaše veze bi se mogle poboljšati. Bićete sigurniji u sebe i sretniji sa sobom što će se svuda vidjeti, tako ćete ispunjeni crpiti velike slobode u svom svakodnevnom postojanju. Proljeće će biti posebno zapanjujuće kada samci mogu pasti do ušiju, drage voljene biraju da žive, njegujući, a parovi na duge staze shvate kako da se pozabave starim problemima i osjećaju se bolje u vezi koju stvaraju. Ovo je jedna od sjajnih godina za ljubav, a one najbolje su na putu. Zato razmislite kako to učiniti, birajte srcem jer je to put do samojačanja, a na kraju i do obožavanja radosti.

Veseli periodi: Maj će biti jedan od onih mjeseci u kojima blistate. Ukrašavaćete sebe, crtaćete prema pojedincima drugog pola, a možda ćete se čak i beznadežno zaljubiti. Ovo je doba godine kada bez sumnje treba uzeti ono što vam se predloži.

Posao i gotovina: U poslovnom smislu, suočavate se s vremenom uspona i uspjeha. Moguće je da ćete osnovati drugu tvrtku ili teritoriju za promjenu koja će uslijediti najkasnije do kraja godine i početka odmah. Plata se može proširiti, vaši izbori povećavaju vašu slavu na radnom mjestu. Više vas cijene, traže vaš uvid i administraciju. U monetarnom smislu, očekujte velike promjene jer će pokrovi promijeniti tonu u načinu na koji nabavljate i iznosu koji cijenite svoj uvid i iskustvo. Prepuštate se slabo plaćenim pozicijama, podmirujete stare obaveze, rješavate pitanje naslijeđa ili nešto mijenjate. Pred vama je kritična godina da spojite svoje monetarne okolnosti, kao i vaše stvarno prisustvo i osjećaj sigurnosti koji proizlazi iz toga. Jedna velika sloboda mogla bi da prati proleće.

Veseli periodi: Prvih deset dana aprila, žiri prema kraju maja i poslednjem delu juna su periodi kada god se nove slobode pojavljuju, ali pored toga neočekivano se pojave revolucionarne misli, izvlače vas iz utora i jačaju snagu za početak ostvariti ono do čega vam je od prije dosta vremena stalo. Nastavi!

Dobrobit i dobrobit: Ako ste ranije imali nekoliko problema, sada se oporavljate. Imate energiju, imperativnost, sve ono što želite da učinite da svaki trenutak bude važan. Oni koji su na svijet došli u martu mogli bi oživjeti ili naići na nešto što će ih učiniti izuzetno veselim. Na pad neosjetljivosti ili manje problema, fokusirajte se bliže do januara i februara. Vratite se malo unazad, ništa nećete propustiti.

Alert! Februar će biti težak mjesec za vas. Ljubavni problemi su zamislivi, a postoji i poneki pritisak sa specijalistima. Isto tako, fokusirajte se na dobrobit (glava, oči, uši, kosti). Retrogradni Mars od 30. oktobra do 12. januara 2023. može imati nekoliko poteškoća u razvoju i saobraćaju, stoga budite posebno oprezni.
BIK

 

Ljubav i veze: Predstojeća godina bi vam trebala biti jednostavnija od prethodne. Imate priliku da se oporavite od dijela neuspjeha ili strahova koji su vas pratili. Trenutno možete postepeno otvarati još jednu stranicu u svom životu obožavanja. Nastavite dalje i izaberite bolje za sebe. Oni koji viđaju nekoga i veze mogu obnoviti svoju vezu i uspostaviti bolju prepisku sa svojim saučesnikom. Pod pretpostavkom da se rastajete

u prethodnoj godini, sada imate priliku da se posvetite i pronađete sadržaj u krugovima koji će vas unaprijediti. Dodatno je moguće da će se do proljeća u vašem životu pojaviti obnovljena jedinka. Čvrsto stvarno punjenje će potaknuti momentalno približavanje. Neka vam pokaže pretpostavku da će veza izdržati. Pokrovi između vašeg znaka i Škorpije u osnovi će pročistiti vaš život. Sve što je nepotrebno, negativno i nebitno, napušta vaš život i od vas zavisi da dozvolite da se ta interakcija dogodi bez suprotstavljanja. Jun je posebno važan

Naida.B

Pozdrav, ja sma Naida i dolazim iz Sarajeva, novinarstvom se bavim vec 7 godina i moj glavni zadatak je da vas informisem o glavnim desavanjima iz svijeta i regije.