POGLEDAJTE ZASTO JE ANTONIJA CERKEZ ODUSTALA OD TAKMICENJA

POGLEDAJTE ZASTO JE ANTONIJA CERKEZ ODUSTALA OD TAKMICENJA

Širokobriješka pjevačica Antonija Čerkez na svom je Instagram profilu izjavila da predaje daljnje natjecanje u emisiji Zvezde Granda.

“Time obavještavam svakog svog suputnika i vjerne poklonike da predajem daljnje natjecanje u emisiji Zvezda Granda. Moram se zahvaliti svakom od dragih pojedinaca koji su mi bili podrška na ovom izletu. Svakom od suputnika koje sam stekao kroz Mom vodiču Draganu Stojkoviću koji mi je pokazao i osnažio, trenutno nevjerojatan suputnik Vladan koji je dosljedno bio tu da pomogne i podrži”, komponirao je Antoniju vrlo kontrastni video s jedne od njezinih izložbi i dodao da je izbor bio pretjerano težak za nju.

“Moram se zahvaliti mojima, Admiru, pratiteljima Danijeli, Ishaku, Amini i Lejli, koji su ovaj put doživjeli moje osjećaje straha, izbezumljenosti i strepnje”, zaključila je umjetnica zahvalivši se svim svojim obožavateljima.

Znatan dio njezinih sljedbenika bio je frustriran ovim izborom, dok neki nisu bili šokirani.

“Uglavnom, tko god dođe u Grand treba potpisati devetogodišnji ugovor, Popović preuzima polovicu, a to je način na koji se nedavno oglasila i sav novac ide njoj. Ona nije ni prva ni zadnja mogućnost da učinite to i na to ih se smatra”, jedna je od primjedbi koja je dobila mnoge preferencije.

Igrom slučaja, Antonija je u prošloj emisiji kroz navodnu “poplavu” nastavila donositi gotovinu, a u svakom kolu prije toga promptno je dobivala svaku od šest odluka u korist izravnog odlaska u sljedeću rundu suparnika.

Naida.B

Pozdrav, ja sma Naida i dolazim iz Sarajeva, novinarstvom se bavim vec 7 godina i moj glavni zadatak je da vas informisem o glavnim desavanjima iz svijeta i regije.