POGLEDAJTE ZASTO SU RASKIMULI RADA I HARIS

POGLEDAJTE ZASTO SU RASKIMULI RADA I HARIS

Razdvojenost Radeta i Harisa se dugo opisivala, a imajući u vidu da neki zapravo misle da je sve to hipoteza, stvarnost je razotkrivena.

Konkretno, po izvoru Svete, Haris je zamjerio što ga je svladao Milan Stanković koji je “programirao” Radu, a ona je više odlazila bivšoj nego njemu, koji je zbog nje ignorirao svoj poziv.

– Haris i Rada već duže vrijeme nisu onakvi kakvi su trebali biti, stalno su se svađali i potpuno su plutali razdvojeni. Iznimno ga je živcirala njezina veza s Milanom, ne zato što je on njezin bivši, nego zato što je mislio da utječe na nju. U trenutku kada je započeo temu o Milanu, izbila je svađa i sve ga je iznerviralo. Rada je totalno otišla na vjeru i promijenila mentalitet prema svojoj dragoj, budući da ju je Milan “uvjetovao” – kaže izvor u kojeg je Haris vjerovao i zamjerio da se Rada promijenila na tonu.

– Ignorirao je svoj poziv zbog veze s njom i sada vidi da je bio van baze, ali je vjerovao da je njegova veza s Radom zauvijek. Jako se promijenila, više ne zna što radi zasigurno misli – kaže izvor u blizini prethodnog para, otkrivajući javnosti da je Milan Stanković vjerojatno bio jedno od glavnih objašnjenja rastave Radeta i Radeta. Haris

robert