Škorpija godišnji horoskop 2020

Škorpija godišnji horoskop 2020

Škorpija godišnji horoskop 2020

24.10-22.11

Shvatićete šta je sreća

Škorpije će 2020. godinu započeti izuzetno dobro. Sasvim neočekivano, sreća će vam se nasmešiti, sreća u svim sredinama. A zašto ne biste i vi? Dugo ste čekali, a probali ste i vi. Sreća se uvijek nasmiješi onima koji naporno rade – na kraju. Posebno se vremenski okvir od početka godine do kraja februara pokazuje izuzetno produktivnim i naprednim. Nastavite sa dobrim radom, sa snagom i neumoljivim trudom, jer ćete sigurno biti nagrađeni. Kontinuirani rad donijet će željene rezultate! Vladajuća planeta vašeg znaka Mars bit će u takvom položaju da će vam donijeti postepeni profesionalni i financijski rast. Zahvaljujući financijskom rastu, moći ćete podržati nadolazeće životne izazove i konačno ćete se riješiti određenih briga.

Osjećati se dobro

U 2020. godini Škorpioni više pažnje posvećuju dobrobiti i obitelji, jer ove dvije oblasti čine veliki dio vašeg života. Bez ljubavi, radosti i pozitivne energije vaš život bi bio prazan. Planetarni položaji ukazuju na to da će se vaš imuni sistem poboljšati u 2020. godini. Čak i ako vam se razboli, brzo ćete se oporaviti. Zato ne brinite, snagom ćete biti na vrhuncu. Ipak, ne bi bilo loše započeti meditirati da biste se smirili i pronašli fokus u svom životu. Preporučuje se i joga jer lako rješava većinu problema. Ako joga nije najprikladnija vrsta vježbanja, obavezno vježbajte onoliko koliko želite najmanje četrdeset i pet minuta dnevno.

Vaš će život biti blagoslovljen darom ljubavi

Godina 2020. započet će s optimističnim izgledom planeta koji će dovesti do toplih i skladnih odnosa sa onima oko vas. Vezan, održavanje mira bit će najvažniji faktor sreće. Oni od vas koji ste u ozbiljnoj vezi moći će još više produbiti vezu, čak možete i obavezati. Pojedinačno, možete očekivati ​​nešto novo, u vaš će život ući vrlo zanimljiva osoba i bićete potpuno očarani. U periodu između 23. marta i 11. maja moći ćete razviti smislenu vezu. Vaš će osmijeh biti širok

robert

Leave a Reply