Vodolija Godišnji horoskop 2020

Vodolija Godišnji horoskop 2020

Vodolija Godišnji horoskop 2020

21.1-18.2

Donosite odluke mudro!

Horoskop Vodolije za 2020. godinu predviđa da će godinu biti ispunjena avanturama i izazovima. Vladar vašeg znaka, Saturn, vladaće Jarcem zajedno sa Jupiterom i Merkurom u dvanaestoj kući vašeg znaka. Stoga se predviđa da godina bude teška za vaš znak. To vam može donijeti izuzetnu sreću ili ekstremni napor. Na profesionalnom ili finansijskom planu osjetit ćete pritisak i vaš napredak može biti sporiji od očekivanog. Redovno provjeravajte svoje troškove i pobrinite se da uštedite i neke. To možda neće sve ići prema vašim proračunima, kao što pokazuju astrološki nalazi, ali neka vas to ne odbaci, odluke donosite mudro i oprezno. Već 23. marta, kada će Saturn ući u znak Vodolije, čini se da će se nespretno stanje napokon završiti. U 2020. godini možete preuzeti rizična ulaganja. Povećani novčani tok moći će potaknuti vaše nagone. Prema analizi vaše astrologije za 2020. godinu, Venera će ući u Blizance kroz petu kuću 4. aprila. Peta kuća izravno je povezana s financijskim dobicima i napredovanjem u karijeri. Takav položaj i planetarno kretanje povećaće vašu snagu još više. Progresivne snage će djelovati efikasno, što vam može pomoći u napretku u životu.

Neće biti novih problema sa osečanjem

Planetarni položaji početkom godine ukazuju na to da će vam raspoloženje i blagostanje i dalje varirati. Kašalj ili prehlada mogu se javiti nekoliko puta, ali neće biti većih problema. Manji problemi će biti zajednički, ali moći ćete ih upravljati, inače nećete dobiti veća iznenađenja. Ipak, budite pažljivi, redovno provjeravajte svoje stanje, brinite o svom tijelu i pratite da li ima kolebanja. I zapamtite, neposredna akcija pomaže u sprečavanju mnogih komplikacija.

U odnosima više entuzijazma

Vremenski okvir od 29. juna do 10. septembra biće povoljan za vaš ljubavni život, jer ćete tada biti Vodolija na vrhuncu strasti. Sami, možete očekivati početak nečeg novog, ali obavezno ćete okončati svađu sa voljenom osobom. Možda ćete se tokom godine možda nekoliko puta suočiti s neprijatnom situacijom na romantičnom polju, ali budite cool i ophodite se s najvećom pažnjom, energijom i inteligencijom svaki put. Oni koji se žele vjenčati napokon će dobiti prijeko potrebnu podršku.

robert

Leave a Reply